Prinses Beatrix.
Volledig scherm
Prinses Beatrix. © Koninklijk Huis/Rijksvoorlichtingsdienst (RVD)

IN BEELD. Prinses Beatrix viert 85ste verjaardag met nieuwe foto's

RoyaltyDe Nederlandse Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) heeft dinsdagochtend acht nieuwe foto’s vrijgegeven van prinses Beatrix (85). Het gaat om twee ‘driegeneratieportretten’ van prinses Beatrix met koning Willem-Alexander (55) en prinses Amalia (19). Daarnaast zijn er twee foto’s van Beatrix met haar oudste zoon, twee foto’s van Beatrix met haar kleindochter en twee soloportretten van de jarige prinses.

  1. Een uitgebluste koning met sufgewerkte koningin en een zoektocht naar populariteit: dit wordt koninklijk 2023 volgens onze royaltyexpert (deel 1)
    PREMIUM
    Royalty

    Een uitgeblus­te koning met sufgewerk­te koningin en een zoektocht naar populari­teit: dit wordt koninklijk 2023 volgens onze royaltyex­pert (deel 1)

    De kroning van koning Charles III wordt zonder twijfel hét royalty-evenement van 2023. Maar wat brengt het koninklijke jaar voorts? Baby’s en bruiloften, maar ook jubilerende koningen, onder wie ‘onze’ Filip. En in Nederland is het uitkijken dat Willem-Alexander zich niet al te veel verveelt en Máxima niet overwerkt raakt. Onze royaltyexpert Wim Dehandschutter kijkt (in twee delen) vooruit naar 2023.