ANP
Volledig scherm
© ANP

IN BEELD. Prins Harry en Meghan Markle aangekomen in Nederland voor Invictus Games

RoyaltyPrins Harry (37) en Meghan Markle (40) zijn gisteren aangekomen in Nederland. Dat is te zien op verschillende foto’s. De hertog en hertogin van Sussex brengen een bezoekje aan ons buurland voor de Invictus Games, een evenement voor oorlogsveteranen dat de prins uit de grond heeft gestampt. 

 1. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.
 2. BBC-fotograaf waarschuwt: “Ik heb foto van prins Andrew die koninklijke familie kan ruïneren”
  Royalty
  25

  BBC-fotograaf waarschuwt: “Ik heb foto van prins Andrew die koninklij­ke familie kan ruïneren”

  De Britse prins Andrew (62) is nu al een tijdje van het toneel verdwenen, maar dat betekent niet dat de storm is gaan liggen. Zo waarschuwt een fotograaf, die aanwezig was tijdens het beruchte interview dat Andrew in 2019 gaf aan de BBC, dat hij een foto van de prins heeft die de koninklijke familie zou kunnen verwoesten. Andrew zou er al meermaals op aangedrongen hebben dat het beeld nooit openbaar wordt gemaakt.