De droomwagens van onze vorsten.
Volledig scherm
PREMIUM
De droomwagens van onze vorsten. © Bonham’s, Photo News

IN BEELD. Ons koningshuis is verzot op fabelachtige droomwagens, maar één koningin overleefde het niet

RoyaltyEnkele weken geleden moest prins Laurent voor de politierechtbank verschijnen omdat het keuringsbewijs van zijn oldtimer Porsche was vervallen. “Zo’n frats kan alleen Laurent overkomen”, zou je denken. Maar niets is minder waar: zijn voorliefde voor exclusieve wagens deelt hij met álle Saksen-Coburgs. Voor onze vorsten is/was hun wagenpark een bron van plezier... maar ook van immens verdriet.

5 reacties

 • Pepe Basura

  4 weken geleden
  Als ik leefde van de belastingopbrengsten van anderen, zou ik die hobby ook in de praktijk omzetten. Maar ik moet vele maanden hard werken voor een fractie van hun (gratis) daginkomsten
 • Gerd Peeters

  2 maanden geleden
  Wel gemakkelijk dat ze die zelf niet moeten betalen hé, de bevolking zal daar wel voor opdraaien.
 • Bert Vandamme

  2 maanden geleden
  Zolang ze die auto's met hun eigen zuurverdiende centen aankopen en er écht voor geploetert hebben, geen enkel probleem, dan hebben ze dat verdiend. Maar dat is een utopie weet ik wel zeker...
 • Jozef Beunen

  2 maanden geleden
  Tja, moest ik (en samen met mij nog vele anderen) over dergelijke fondsen beschikken, ik zou ook naar dergelijke wagens beginnen uitkijken.
 • lieve vanderstraeten

  2 maanden geleden
  Gemakkelijk, zolang ze die auto’s maar niet moeten betalen! Zouden ze op hun dure wagens ook autotaksnbetalen, de benzine zelf betalen en wat met dure verzekeringen.