Lady Kitty Spencer, het nichtje van prinses Diana.
Volledig scherm
Lady Kitty Spencer, het nichtje van prinses Diana. © Instagram @kitty.spencer

IN BEELD. Nichtje van prinses Diana beleeft droomhuwelijk in vijf verschillende jurken

RoyaltyLady Kitty Spencer, het 30-jarige nichtje van de overleden prinses Diana, is zielsgelukkig. De Britse socialite is afgelopen weekend in het huwelijksbootje gestapt met Michael Lewis (62), een schatrijke Britse ondernemer. Voor hun bruiloft heeft het koppel kosten noch moeite gespaard: Lady Kitty Spencer verscheen tijdens het gebeuren in maar liefst vijf verschillende trouwjurken.

3 reacties

 • nicole desseyn

  1 jaar geleden
  Mooie dame in zo n prachtige jurken ! Veel geluk meisje je verdient het!!
 • Mady Heusdens

  1 jaar geleden
  Dat zijn nog eens mooie jurken!!! En dat trouwkleed, helemaal zoals het hoort te zijn en niet van die wulpse dinges voor het altaar!! Als haar geluk zo groot is als de pracht van haar kleren dan is ze bij de goei!
 • David Vermeulen

  1 jaar geleden
  Mooie vrouw. Dat ze gelukkig mogen zijn die twee
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.