Koning Filip, prinses Eléonore en koningin Mathilde op de eerste schooldag
Volledig scherm
Koning Filip, prinses Eléonore en koningin Mathilde op de eerste schooldag © BELGA

IN BEELD. Koningspaar zet prinses Eléonore af op eerste schooldag

RoyaltyOok voor de leden van de koninklijke familie betekent 1 september een terugkeer naar school. Nu ja, terugkeer. Prinses Eléonore (12) werd niet toegelaten op het Sint-Jan Berchmanscollege in Brussel en moest dus noodgedwongen naar een nieuwe school: het Heilig-Hartcollege in Wezembeek-Oppem. Om de overgang wat te verzachten, kwamen mama Mathilde (47) en papa Filip (60) deze ochtend hun jongste dochter afzetten. 

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Mag je flirten buiten de relatie? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels

  Mag je flirten buiten de relatie? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels

 2. Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias