Koningin Mathilde met haar mondkapje.
Volledig scherm
Koningin Mathilde met haar mondkapje. © BELGA

IN BEELD. Koningin Mathilde trendsetter met modieus mondkapje

RoyaltyKoningin Mathilde heeft volgens de modepolitie en fashionbloggers een nieuwe trend gezet door afgelopen donderdag met een op haar kleding afgestemd mondkapje te verschijnen bij een bezoek aan chrysantenkwekerij Gediflora in Oostnieuwkerke. “Daar word ik helemaal gelukkig van”, schreef zaterdag een volger van de website ModekoninginMathilde.

5 reacties

 • Koenraad de Roeck

  11 maanden geleden
  Monarchie zou zonder bezoldiging moeten gebeuren,alleen de heersende zou mogen een loon ontvangen gelyk aan een pollitieker en daarmee de kous af
 • Willy Scholaart

  11 maanden geleden
  kan ze geen gewoon mondkapje dragen zo zal ze meschien een beetje meer geliefd zijn bij de Vlaamse bevolking met al haar pretentie en ja het is een mooi pakje die ze draagt daar ben ik het helemaal mee eens dus komen jullie niet af met jaloezie tis gewoon die pretentie alsof een gewoon mondkapje niet wel genoeg is
 • Edward Latis

  11 maanden geleden
  Is toch gemakkelijk geld krijgen voor niks te doen kun je u veel permitteren.
 • Roger Verstreepen

  11 maanden geleden
  Menen jullie dat nu echt ik geef toe dat ze nu eens mooi gekleed is maar trendsetter is nog heel ver weg hoor kijk dan eens naar Nederland die koningin die kan haar mooi kleden en zichzelf opmaken
 • Eddy DESMET

  11 maanden geleden
  Koningin Mathilde is en blijft een integere, voorbeeldige en modebewuste dame. Ze geldt als voorbeeld voor heel wat andere royalty's ! En prinses Elisabeth loopt in haar voetspoor en is al even modieus gekleed.
 1. Prins Harry maakt indruk met speech over coronavaccin: “Het moet voor iedereen beschikbaar zijn”
  Play
  Royalty

  Prins Harry maakt indruk met speech over coronavac­cin: “Het moet voor iedereen beschik­baar zijn”

  Prins Harry (36) vindt dat elk land voldoende coronavaccins tot zijn beschikking moet krijgen. Dat zei de prins volgens Amerikaanse media in een toespraak tijdens het digitale vaccinatiebenefietconcert ‘VAX LIVE: The Concert to Reunite the World’, dat zondag werd opgenomen. Het was zijn eerste publieke verschijning sinds de begrafenis van zijn grootvader, prins Philip.
 2. Prins Harry en Oprah kondigen lanceringsdatum van hun serie ‘The Me You Can't See’ aan: “We willen dat het taboe rond mentale gezondheid verdwijnt”
  Royalty

  Prins Harry en Oprah kondigen lancerings­da­tum van hun serie ‘The Me You Can't See’ aan: “We willen dat het taboe rond mentale gezondheid verdwijnt”

  Prins Harry kondigt de langverwachte lanceringsdatum van zijn serie ‘The Me You Can't See’ over geestelijke gezondheid aan. Een samenwerking tussen hem en talkshowhost Oprah met als doel het wereldwijde gesprek rond mentale welzijn op gang te brengen. “Ik hoop dat deze serie laat zien dat kwetsbaarheid kracht geeft,” aldus prins Harry.
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge