Een klein meisje reikt Meghan de hand. Haast symbolisch voor de manier waarop Meghan die dag door de Britten ontvangen werd.
Volledig scherm
Een klein meisje reikt Meghan de hand. Haast symbolisch voor de manier waarop Meghan die dag door de Britten ontvangen werd. © Photo News

IN BEELD. Even geen outsider meer: Meghan Markle tot haar eigen verbazing overladen met bloemen en knuffels van de Britten

RoyaltyZe haalde pas nog scherp uit naar de monarchie in een interview met The Cut, en ook de jaren voordien had ze weinig goeds te zeggen over haar verblijf in Groot-Brittannië. Maar voor héél even was alles vergeten en vergeven. Toen Meghan gisteren aan de zijde van William en Kate verscheen aan de poorten van Windsor Castle, verwelkomde de menigte haar als een verloren dochter van de natie.

16 reacties

 • Peggie Van Audenhove

  2 maanden geleden
  Natuurlijk houden de britten van haar, het zijn enkel de tabloids die haar haten. Met dank aan Piers Morgan haar aartsvijand.
 • Veerle Hertens

  2 maanden geleden
  Bescheidenheid siert haar.
 • Erika Walleze

  2 maanden geleden
  Waarom altijd oordelen. Maken wij geen fouten? Ik denk iedereen. Kijk eerst in eigen boezem
 • Dirk Willems

  2 maanden geleden
  Laat het nu zo zijn dat Harry gelukkig moet zijn met de vrouw die hij huwde. Net zozeer voor zijn broer William en zijn echtgenote. Beide doen het beter dan hun vader en diens broer,want zij hebben al een bizar parcour opgebouwd. Eene dankzij de Queen ontsnapt aan een proces en eene die al een affaire had terwijl hij nog moest trouwen met Lady Di. Maar dat is allemaal oké, maar aiai als Harry en zijn echtgenote hun gedacht zeggen. Dan zijn het slechte mensen. Nee hoor zij zijn gewoon eerlijk.
 • Didi Bellens

  3 maanden geleden
  Van mij zou Meghan nooit meer in het publieke leven mogen verschijnen, is niets meer dan een rol dat ze speelt haar eigen mediarol niet meer of niet minder.