Volledig scherm
© Photo News

IN BEELD. De Nederlandse koningin Máxima lust wel een biertje

RoyaltyDe Nederlandse brouwerij Bavaria nabij Eindhoven bestaat driehonderd jaar, en koningin Máxima kwam donderdag persoonlijk meevieren. Nadat ze in feloranje beschermende kleding een rondleiding had gekregen, zette de vorstin dan ook graag het bekende bier zelf aan de lippen.

 1. Nederlandse gravin Eloise moet gênant dansfilmpje van prins Constantijn verwijderen (maar het internet was er al mee weg)
  Play
  Royalty

  Gravin Eloise moet gênant dansfilm­pje van prins Constan­tijn verwijde­ren (maar het internet was er al mee weg)

  Lid van de Nederlandse koninklijke familie of niet, gravin Eloise van Oranje-Nassau (18) is ook gewoon een tiener met een grote interesse in sociale media. Het resultaat was een filmpje op TikTok waarin ook haar ouders - prins Constantijn en prinses Laurentien - al dansend te zien waren. De video verdween niet veel later van haar account, maar het kwaad was al geschied.
 2. Heisa om interview met prinses Diana veroorzaakt crisis bij BBC: “We nemen dit héél serieus”
  Royalty

  Heisa om explosief interview met prinses Diana veroor­zaakt crisis bij BBC: “We nemen dit héél serieus”

  De BBC heeft formeel besloten een nieuw onderzoek te starten naar het omstreden televisie-interview met prinses Diana uit 1995. Dat doet de Britse omroep na claims van haar broer Earl Spencer (56), die beweert dat journalist Martin Bashir (57) destijds onwettig handelde om haar vertrouwen te winnen en haar zo voor de camera’s te krijgen. Volgens juridische experten kan de BBC zelfs geconfronteerd worden met een onderzoek van Scotland Yard.
 1. Lize Feryn duikt onder in sm-kelder bij 'Club Flo'
  Play

  Lize Feryn duikt onder in sm-kelder bij 'Club Flo'

 2. André Hazes Junior wil deze Hedwig wel heel graag in zijn 'The Voice Senior'-team
  Play

  André Hazes Junior wil deze Hedwig wel heel graag in zijn 'The Voice Senior'-team