Koning Charles reageert geïrriteerd wanneer enkele pennen in de weg liggen tijdens het tekenen van de Accession Proclamation.
Volledig scherm
PREMIUM
Koning Charles reageert geïrriteerd wanneer enkele pennen in de weg liggen tijdens het tekenen van de Accession Proclamation. © AP

Imago van koning Charles vertoont nu al eerste barsten: "De Queen zou zich nooit zo gedragen hebben”

RoyaltyZes dagen. Zo lang heeft het geduurd eer de kersverse Britse koning in opspraak kwam. Hinderlijke inktpotjes. Verkeerde data. Lekkende pennen... “Ik haat dit”, liet koning Charles III zich dinsdag ontvallen. Een man die rouwt om zijn moeder? Of laat zijn ‘ware, opvliegende aard’ zich nu al zien? Feit is dat 100 van zijn medewerkers nog voor de begrafenis een ontslagbrief in de bus kregen. “Ik ben bang dat dit soort momenten behoorlijk onthullend zijn.”

 1. De verlovingsring van Diana was bijna voor Meghan Markle: “Het enige wat Harry van zijn moeder bewaarde, gaf hij aan zijn broer”
  Royalty

  De verlovings­ring van Diana was bijna voor Meghan Markle: “Het enige wat Harry van zijn moeder bewaarde, gaf hij aan zijn broer”

  Nu het huwelijk van Charles en Diana, en vooral het stuklopen daarvan, centraal staat in ‘The Crown’, duiken er nieuwe details op over die periode. Zo ook over de verlovingsring die Diana destijds kreeg. De ring van - naar schatting - 390.000 pond (ongeveer 450.000 euro) schittert momenteel aan de hand van de prinses van Wales, Kate Middleton (40). Maar dat was bijna anders geweest.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.