Koning Charles reageert geïrriteerd wanneer enkele pennen in de weg liggen tijdens het tekenen van de Accession Proclamation.
Volledig scherm
PREMIUM
Koning Charles reageert geïrriteerd wanneer enkele pennen in de weg liggen tijdens het tekenen van de Accession Proclamation. © AP

Imago van koning Charles vertoont nu al eerste barsten: "De Queen zou zich nooit zo gedragen hebben”

RoyaltyZes dagen. Zo lang heeft het geduurd eer de kersverse Britse koning in opspraak kwam. Hinderlijke inktpotjes. Verkeerde data. Lekkende pennen... “Ik haat dit”, liet koning Charles III zich dinsdag ontvallen. Een man die rouwt om zijn moeder? Of laat zijn ‘ware, opvliegende aard’ zich nu al zien? Feit is dat 100 van zijn medewerkers nog voor de begrafenis een ontslagbrief in de bus kregen. “Ik ben bang dat dit soort momenten behoorlijk onthullend zijn.”

 1. Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgeborene”
  HLN Shop

  Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgebore­ne”

  Slaap je slecht door stress, angstgevoelens of andere medische klachten? Dan biedt een verzwarend deken misschien wel verlichting. Dit bijzondere item claimt je een betere nachtrust te bezorgen én je gezondheid een boost te geven. Maar kan een ander deken jouw welzijn écht bevorderen? Hoe gaat dat in zijn werk? En heeft iedereen er baat bij? HLN Shop vroeg raad aan Laurens Habers, sportkinesist en medevennoot van Praktijk Corpus in Antwerpen.
 2. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.
 3. Diana’s butler kijkt niet op van prins Harry’s onthullingen: “Als kind werd hij al benadeeld tegenover William”
  Royalty
  16

  Diana’s butler kijkt niet op van prins Harry’s onthullin­gen: “Als kind werd hij al benadeeld tegenover William”

  Dat prins Harry (38) zich benadeeld voelt binnen de koninklijke familie, maakte hij met z’n boek en interviews overduidelijk. Dat gevoel steekt volgens prinses Diana’s butler al héél lang de kop op. En dat zit ‘m in de kleinste dingen, zoals minder worstjes bij het ontbijt krijgen bijvoorbeeld. “Ik weet dat de koningin van streek was in de maanden voordat ze stierf, en zich zorgen maakte over beschuldigingen van hem.”