Meghan Markle - Samatha Markle
Volledig scherm
PREMIUM
Meghan Markle - Samatha Markle © Fotomontage HLN

“Ik zat achter die in scène gezette paparazzifoto’s van haar vader”: deze bekentenissen goot Meghan Markle's halfzus in haar boek

RoyaltySamantha Markle (56), de uitgesproken halfzus van Meghan (39), heeft deze week haar veelbesproken biografie uitgebracht over haar relatie met de hertogin. Al sinds Meghan een relatie begon met de prins spuwt Samantha voortdurend haar gal in de media, en ook nu belooft Samantha haar lezers dat de “waarheid vreemder is dan fictie.” Hoewel het volgens de Britse tabloids duidelijk is dat het om een ‘pestbiografie’ gaat, wil Samantha net benadrukken dat dat niet het geval is. “In tegenstelling tot alle roddels en nieuwsberichten, is mijn boek nooit bedoeld om mijn zus aan te vallen”, stelt ze. Maar wat staat er nu eigenlijk écht in dat boek?

 1. Waarom naam Meghan Markle niet meer op Archie’s geboortecertificaat staat: “Moest van Buckingham Palace”
  Royalty

  Waarom naam Meghan Markle niet meer op Archie’s geboorte­cer­ti­fi­caat staat: “Moest van Buckingham Palace”

  Zondag raakte bekend dat Meghan (39), de hertogin van Sussex, haar voornaam van het geboortecertificaat van zoontje Archie liet verwijderen. De ontdekking veroorzaakte veel ophef, omdat niemand snapt waarom de echtgenote van prins Harry (36) zo'n beslissing zou nemen. Naar eigen zeggen had Meghan er echter niets mee te maken. “Ik moést van Buckingham Palace.”
 1. Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's

 2. Prachtige archiefbeelden: dit was het huwelijk van prins Philip en Queen Elizabeth
  Play

  Prachtige archief­beel­den: dit was het huwelijk van prins Philip en Queen Elizabeth