Prinses Diana
Volledig scherm
Prinses Diana © Tim Graham Photo Library via Get

“Ik vond zelfs enkele parels van de prinses”: politiechef getuigt in nieuwe documentaire over de dood van prinses Diana

RoyaltyOp 31 augustus 1997 sloeg het noodlot toe voor prinses Diana. Haar fatale autocrash in Parijs blijft tot op de dag van vandaag nazinderen. Daarom brengt ‘Channel 4' 25 jaar na de gebeurtenis een nieuwe documentairereeks uit. Daarin worden de politieonderzoeken én de complottheorieën uitgespit. In de eerste aflevering doet de politiechef, die destijds al eerste het wrak aantrof, uit de doeken hoe ze in de ban raakte. “Ik raakte geobsedeerd door het vinden van aanwijzingen.”

2 reacties

 • Denise De groof

  3 maanden geleden
  Natuurlijk de snelheid die ze reden de chauffeur deed te hard zijn best om te vluchten en de afloop was fataal! Stommiteit .
 • Steve Blancke

  3 maanden geleden
  Is dit nu echt allemaal nog nodig? Zelfs in de dood vind Lady Diana géén rust! Ze zal altijd in mijn hart zitten ❤️
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.