YouTube/Vax Live
Volledig scherm
© YouTube/Vax Live

Hoogzwangere Meghan geeft toespraak en doelt op toekomstig dochtertje: “Alle meisjes moeten steun krijgen”

RoyaltyDe hertogin van Sussex heeft gisteren in een virtuele toespraak laten weten dat ze voor iedereen  gelijke toegang wil tot het COVID-vaccin, ook voor haar toekomstig dochtertje. “Alle meisjes over de hele wereld moeten steun en mogelijkheden krijgen. Hun toekomstige leiderschap hangt af van de beslissingen die we nu nemen.”

17 reacties

 • Catherine MISTIAEN

  1 maand geleden
  Misschien moeten we oppassen om meisjes altijd op te zadelen met van die hoge verwachtingen. Daar worden ze niet per se gelukkiger van. Altijd die hoge verwachtingen moeten volbrengen en inwilligen, zadelt meisjes op met opgelegde ambities, die ze eigenlijk in de fond, niet altijd echt hebben. Maar die ze uitvoeren om hun omgeving fier te maken. Voor vrouwen is alles eerder een middel dan een doel ...
 • Renee Schietekat

  1 maand geleden
  Ik merk dat sommige mensen wel kritiek hebben maar de kern van het bericht niet eens schijnen gelezen te hebben. Het is altijd nuttig een artikel te lezen alvorens op de persoon te gaan spelen.
 • vanfleteren diederik

  1 maand geleden
  Dit is imago buiding. Maar of er ergens ter wereld ook maar 1 iemand is die hiermee geholpen is, buiten de familie van Meghan zelf, is nog maar de vraag.
 • Christelle Belaey

  1 maand geleden
  Misschien een deel van de opbrengst van hun miljoenendeals schenken aan zij die het nodig hebben.
 • Carla Van Geel

  1 maand geleden
  Er zijn heel veel vrouwen die het leiderschap konden waar maken, een paar bekenden uit de hele lijst: Hillary Clinton..Theresa May..Melinda.. Gates..Angela Merkel..Kamilla Harris.. onze Sophie Wilmès.. de steun en mogelijkheden vandaag moeten voornamelijk uit de opvoeding, familie en omgeving komen. Kinderen moeten eigenwaarde en respect meekrijgen zodat ze geloven in zichzelf, en dit is niet alleen voor hogere posities nodig, gewoon een innerlijk "rijker" leven begint aan de wieg.