Jean-Michel Loriers
Volledig scherm
PREMIUM
Jean-Michel Loriers © Kristof Ghyselinck

Hofleverancier Jean-Michel Loriers werkt al 20 jaar voor ons koningshuis: “Polen, Ierland, Bulgarije... Ik ga overal mee”

RoyaltyDe bekendste traiteur van Brussel, dat is al meer dan 30 jaar Jean-Michel Loriers (58). In 2002 werd hij door koning Albert II (86) erkend als hofleverancier, vandaag werkt hij voor de invloedrijkste klanten wereldwijd. “Discretie is de hoogste eis”, klinkt het, maar toch licht hij hier enkele tipjes van de koninklijke sluier op. Hoe hij een voet tussen de deur kreeg in Laken, en hoe hij de Belgische paleizen op zijn duimpje kent. “Neem nu de begrafenis van koningin Fabiola. ‘Over een halfuur zullen we het overlijden bekendmaken’, hoorde ik. Dan moet je niet kijken of je een gaatje hebt in je agenda.”

0 reacties

 1. Diana’s verlovingsring was eigenlijk van prins Harry, toch gaf hij hem aan William en Kate: “Zo graag zag hij hen”
  Royalty
  4

  Diana’s verlovings­ring was eigenlijk van prins Harry, toch gaf hij hem aan William en Kate: “Zo graag zag hij hen”

  Prins William (38) en Kate Middleton (39) zijn vandaag 10 jaar getrouwd. Hoewel hun relatie nog steeds op rolletjes loopt, kon hun situatie vandaag niet harder verschillen van die op hun verlovingsdag. Er is namelijk één belangrijke persoon in hun leven die nu ontbreekt: prins Harry (36). Hij was de getuige op hun huwelijk, en zat er blijkbaar ook voor iets tussen toen zijn broer een aanzoek deed: “De ring van Diana was eigenlijk Harry’s eigendom. Maar hij gaf hem aan William, omdat hij Kate dat symbool gunde.”
 1. Kraanmachi­nist Evi kaffert knoeiende werkman uit vanuit haar cabine: "No! Afblijven!"
  Play
  Lady Bouwers

  Kraanmachi­nist Evi kaffert knoeiende werkman uit vanuit haar cabine: "No! Afblijven!"

 2. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam