De Britse royals spelen in hun eigen realityshow. Het Belgische koningshuis is veel saaier
Volledig scherm
PREMIUM
De Britse royals spelen in hun eigen realityshow. Het Belgische koningshuis is veel saaier © AP

Hoeveel lijkt ons koningshuis op The Firm? “Claire kan gewoon boodschappen gaan doen in de supermarkt”

RoyaltyThe Firm vergalde het leven van Meghan. “Ik werd gevangen gehouden in het paleis”, aldus de hertogin, die naar eigen zeggen zelfs haar rijbewijs en paspoort moest inleveren en geen psychische hulp kreeg toen ze daarom vroeg. Maar hoe gaat het eraan toe achter de schermen van ons paleis? Hoeveel macht heeft de entourage van koning Filip, en wie zijn dat dan precies? 

22 reacties

 • Patricia Rimando

  5 maanden geleden
  Dat Claire gewoonweg boodschappen kan doen in een supermarkt spreekt voor zich . Geen chi chi aan deze madam. Ik weet zeker als Mathilde zich gedraagd gelijk een gewone burger dat ze dat ook kan . Ik denk zelfs dat slechts heel weinig mensen haar zulle herkennen. Natuurlijk. Als je rondloopt met tien bodygards rond u dat iedereen u herkent en je niet op een normale wijze kunt gaan winkelen .
 • imke de meester

  1 jaar geleden
  ik zie Claire dat wel doen, maar 10 meter achter haar zal er wel een man of vrouw lopen als bescherming, Laurent wilt evenveel rechten hebben als Philip en dat is er 1 van.
 • Severine Cap

  1 jaar geleden
  Ik ben toch voor behoud van de monarchie, want eerlijk, kijk Frankrijk of de VS, als je regelmatig van president veranderd, dan krijg je weer, de ene schaft af wat de andere ingesteld heeft, dan komt er weer een andere en hop, de boel veranderd weer. Eerlijk, daar heb ik geen goesting in. Het zijn ook geen dictators meer hé, ik vind het ok zo.
 • mobius vandenhole

  1 jaar geleden
  Da's gelijk appels met peren vergelijken
 • Pieter Martens

  1 jaar geleden
  Dat iedereen eens normaal leert doen en met de tijd meegaat.