De Britse prins Andrew (rechts) raakt steeds meer verstrikt in het schandaal rond Jeffrey Epstein (links).
Volledig scherm
PREMIUM
De Britse prins Andrew (rechts) raakt steeds meer verstrikt in het schandaal rond Jeffrey Epstein (links). © Photo News/EPA - Fotomontage HLN

Hoelang kan prins Andrew nog voorkomen dat zijn kop rolt? “Geen enkele paleiswacht kan hem beschermen tegen de waarheid”

RoyaltyHet zijn uiterst onzekere tijden voor de Britse prins Andrew (60). De zoon van koningin Elizabeth (94) raakt steeds meer verstrikt in het schandaal rond de van kindermisbruik en mensenhandel verdachte Jeffrey Epstein, zeker nu ook het Amerikaanse ministerie van Justitie een formeel verzoek heeft ingediend om de prins te ondervragen. In de rechtbank zou Andrew binnenkort gedwongen kunnen worden om heel wat lastige vragen over de zaak te beantwoorden. Hoe lang kan de ‘lievelingszoon’ van de Queen de juridische dans nog ontspringen?

5 reacties

 • dirk claes

  3 jaar geleden
  Hij gaat zeker geen verklaringen afleggen. Hij is wereldvreemd en loopt met zijn 2 voeten in de val als de FBI hem op de rooster legt. Schuldig zowiezo.
 • Rob Hoek

  3 jaar geleden
  Prins Andrew gaat nooit getuigen en meewerken. Nooit! Doet hij dat wel dan is zijn leven net zo beschoren als Epstein. Hij wordt simpel vermoord.
 • paul van gele

  3 jaar geleden
  Dat men die pedofiel nog niet heeft op gepakt kan ik echt niet geloven ? Dat de Britse bevolking nog geen witte mars of gaan protesteren is begrijp ik ook niet zo direct.
 • Dirk Willems

  3 jaar geleden
  Zowel prins Andrew als zijn broer Charles zijn niet verlegen om iets te doen wat niet mag. En hun mama Queen Elizabeth zal zolang ze leeft haar zonen blijven verdedigen schuldig of onschuldig. Iets wat Lady DI niet meer kan doen voor haar zonen. Heel dat boeltje stinkt daar in die familie.
 • RENE LENAERTS

  3 jaar geleden
  Benieuwd of "randy Andy" zich niet zal weten te onttrekken aan een verhoor. Maar anderzijds zou dat ook als een schuldbekentenis kunnen uitgelegd worden
 1. Net sluit zich rond Britse prins Andrew: Amerikaanse Justitie eist ondervraging
  Royalty

  Net sluit zich rond Britse prins Andrew: Amerikaan­se Justitie eist ondervra­ging

  Het zijn nog steeds onzekere tijden voor de Britse prins Andrew (60). De zoon van koningin Elizabeth II raakt steeds meer verstrikt in het schandaal rond de van kindermisbruik en mensenhandel verdachte miljardair Jeffrey Epstein, zeker nu er ook een ‘diplomatieke nachtmerrie’ dreigt uit te breken. Volgens de Britse media heeft het Amerikaanse ministerie van Justitie een formeel verzoek ingediend om de prins te ondervragen over zijn connecties met Jeffrey Epstein.