Hoe de prinsen Harry en William zij aan zij wegliepen na de begrafenis van hun grootvader prins Philip: in geen 24 uur werd het een iconisch beeld waar de wereld niet over uitgepraat raakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Hoe de prinsen Harry en William zij aan zij wegliepen na de begrafenis van hun grootvader prins Philip: in geen 24 uur werd het een iconisch beeld waar de wereld niet over uitgepraat raakt. © Photo News/screenshot Sky

Hoe stille verzoen­ster Kate de heldin van de natie werd: “Had Philip dit moment kunnen zien, hij zou fier geweest zijn”

Wat bovenal een intriest moment moest worden, is er voor miljoenen Britten afgelopen zaterdag één geworden van hoop. Hoe de prinsen Harry en William zij aan zij wegliepen na de begrafenis van hun grootvader prins Philip: in geen 24 uur werd het een iconisch beeld waar de wereld niet over uitgepraat raakt. Terwijl de Queen wat in de achtergrond verdween, bleek Kate een cruciale schakel in de mogelijke verzoening van de twee broers.

45 reacties

 • Gertie Daerden

  1 maand geleden
  En zo wordt de aandacht afgeleid van Prins Andrew.
 • nicole desseyn

  1 maand geleden
  Qua charme intelligentie en uitstraling staat Kate vele trappen hoger dan Megan
 • Simone Meeuwesen

  1 maand geleden
  Ik denk dat Kate een beetje jaloers is op Megan . Twee mooie vrouwen. Dat moet af en toe eens botsen dat is gezond. Alles moet kunnen.
 • Fred Fred

  1 maand geleden
  Willy Helsen, jij wist dit? Kan je me de lotto cijfers van volgende week geven dan?
 • alain de coene

  1 maand geleden
  Dominique hermys was er ook bij zo te zien
 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 2. Eenzame Queen en prins Harry: dit was de uitvaart van prins Philip
  Royalty

  Eenzame Queen en prins Harry: dit was de uitvaart van prins Philip

  Vandaag werd er afscheid genomen van prins Philip, de echtgenoot van Queen Elizabeth, die vorige week op 99-jarige leeftijd overleed. De uitvaart in St. George’s Chapel op Windsor Castle vond plaats in een klein gezelschap van zo’n dertig mensen. De dienst verliep volledig zoals gepland. Harry en William, de figuren die de meeste controverse hadden kunnen veroorzaken, bleven gedurende de hele dienst gescheiden.
 1. Koningin Elizabeth voor het eerst sinds overlijden Philip weer in het openbaar
  Royalty

  Koningin Elizabeth voor het eerst sinds overlijden Philip weer in het openbaar

  Koningin Elizabeth (95) opent vandaag het Britse parlementaire jaar met een toespraak in de Houses of Parliament. Het is voor de Britse vorstin de eerste keer dat ze publiekelijk naar buiten treedt sinds het overlijden van haar man prins Philip begin april. Het is bovendien de eerste keer in lange tijd dat de Queen weer eens in Londen komt. Elizabeth heeft de afgelopen coronatijd voornamelijk doorgebracht op Windsor Castle.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Staf Coppens maakt zijn debuut op het ijs maar dat loopt minder vlot dan verwacht
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens maakt zijn debuut op het ijs maar dat loopt minder vlot dan verwacht