Photo News/Netflix - Fotomontage HLN
Volledig scherm
© Photo News/Netflix - Fotomontage HLN

Hoe reageert Buckingham Palace op Netflixdocu ‘Harry en Meghan’?

RoyaltyDe eerste drie afleveringen van ‘Harry & Meghan’ zijn verteerd. In de zesdelige Netflixreeks doet het koppel hun versie van de ‘Megxit’ uit de doeken. Zo kaarten ze het racisme aan en trekken ze parallellen met prinses Diana, die achtervolgd werd door paparazzi. Of Buckingham Palace zou reageren op de uitlatingen, was afwachten. Maar volgens de Britse media stellen koning Charles (74) en William (40) nu al orde op zaken.

3 reacties

 • Ann Dupont

  2 maanden geleden
  Ik vond de eerste afleveringen nogal braaf. Ze verweten vooral de roddelpers en zeiden zelf dat hun PR-verantwoordelijke bedolven werd onder berichten en dan moest die ene persoon nog alles voor William en Kate regelen. Ik heb nog geen echt kwaad woord gehoord over zijn familie... wel over de hare. De Britse pers probeert de boel op te blazen en de familie van Markle doet er alles aan om een graantje mee te pikken van die hele heise
 • Karine Kuhn

  2 maanden geleden
  Het ergert me weer hoe de Britse media reageren op de docu.H en M worden nog maar eens tot op het bot afgemaakt terwijl ze tot op nu geen enkele negatieve taal hebben gesproken over de Britse royals, des te meer-en terecht- over de kranten.Ik vond het in 2017/2018 idd zeer schrijnend welke,vaak racistische bagger,M over zich kreeg.Hoe haar familie op negatieve wijze werd gefileerd.Ik begrijp zeer goed dat je je dan afvraagt: waarom helpen de Royals niet?En dat je zelf wil reageren met je verhaal
 • Sara Peeters

  2 maanden geleden
  Geschokt, komt ervan als je een persoon uitsluit enkel omdat ze een ander kleurtje heeft, ze hadden niet verwacht dat ze als bekende Amerikaanse hun zou terugpakken. Ja ze is nu eenmaal geliefd bij de Amerikanen. De conservatieve Britten moeten nu maar op de blaren zitten. Als je een mens niet met respect behandeld moet je niet verwachten dat je deze terug krijgt. Gelijk heeft ze, deze luie monarchie dat teert op belastingen en geen poot uitsteekt en enkel schandalen kent verdient dat.
 1. KIJK. Iraanse ambassadeur weigert Spaanse koningin Letizia de hand te schudden
  Royalty

  KIJK. Iraanse ambassa­deur weigert Spaanse koningin Letizia de hand te schudden

  De Spaanse koning Felipe (54) en zijn vrouw Letizia (50) hebben donderdag een nieuwjaarsreceptie gehouden in het Koninklijk Paleis van Madrid. Ze hebben er heel wat buitenlandse diplomaten en vertegenwoordigers van in Spanje gevestigde internationale organisaties ontvangen. Maar toen de ambassadeur van Iran het vorstenpaar begroette, schudde hij alleen de hand van koning Felipe. Het was ook niet de eerste keer, al heeft dat niets met de Spaanse koningin te maken: “Er zijn hier culturele etiquetteregels aan het werk. Dit is geen publieke afkeuring, maar de naleving van de Iraanse norm”, zegt de Britse lichaamstaalexpert Judi James. “Binnen de Iraanse cultuur schudden mannen en vrouwen elkaar geen hand, tenzij de vrouw eerst haar hand uitsteekt en de man bereid is het gebaar te beantwoorden.”