Kate gebruikt trucje dat ze van de Queen leerde.
Volledig scherm
PREMIUM
Kate gebruikt trucje dat ze van de Queen leerde. © Getty

Hoe prinses Kate haar kleerkast als wapen gebruikt: “Ze heeft het trucje van de Queen overgenomen”

RoyaltyHetzelfde kapsel, dezelfde lippenstift, dezelfde koninklijke houding: al meer dan tien jaar is Catherine (41), prinses van Wales, een exacte kopie van zichzelf. En tegenwoordig ook eentje van... de overleden Queen. De twee royals hebben allebei een voorliefde voor de felste kleuren van de regenboog, maar die kiezen ze niet zomaar. Achter elke outfit zit een doordachte strategie, die veel verder gaat dan het strenge protocol. “Het gaat veel verder dan mode alleen: de stijl van Kate is haar belangrijkste wapen.”

13 reacties

 • Sabine Castin

  4 weken geleden
  Één grote vaudeville dat Brits koningshuis ,vooral zijn leden dan😄😁😂
 • Gerard Braeckmans

  2 maanden geleden
  jochen pionner, charisma is totaal iets anders dan populair, beste man.
 • Nancy Van Waeleghem

  2 maanden geleden
  Knappe madam, en zeker niet alleen uiterlijk!
 • nancy de boeck

  2 maanden geleden
  Klassevrouw !
 • Jan Baroen

  2 maanden geleden
  Hetzelfde trucje met een achterliggende strategie? Welke strategie dan wel? Zij hebben gewoon enkele honderden outfits in alle kleuren en versies, meer moet men daar verder niet achter zoeken.
 1. Prinses Madeleine van Zweden zwicht onder kritiek en keert terug uit Florida: “Ze rukt kinderen weg uit veilige omgeving”
  PREMIUM
  Royalty
  3

  Prinses Madeleine van Zweden zwicht onder kritiek en keert terug uit Florida: “Ze rukt kinderen weg uit veilige omgeving”

  “Ze ontvlucht haar koninklijke plichten.” De Zweden portretteren haar als een luie prinses en het Zweedse hof is haar non-stop verhuizingen naar het buitenland beu: prinses Madeleine (41) krijgt bakken kritiek over zich heen. In het verleden heeft de prinses - ondanks alle commentaar - altijd precies gedaan wat ze wou, maar nu lijkt Madeleine toch te buigen naar de wil van haar familie... en die van het Zweedse volk. Waarom laat ze net nu haar hele leven, en dat van haar man Chris en de kinderen, in Miami vallen?