De Britse royals op het iconische balkon van Buckingham Palace.
Volledig scherm
PREMIUM
De Britse royals op het iconische balkon van Buckingham Palace. © AP

Hoe moet het verder met het Britse koningshuis als de Queen er niet meer is?

RoyaltyHet Verenigd Koninkrijk viert dat Elizabeth II dit jaar zeven decennia koningin is, maar de 96-jarige Queen kon de festiviteiten slechts deels bijwonen. Haar jubileum werpt meer dan ooit de vraag op: hoe moet het verder na Elizabeth II?

12 reacties

 • Catherine Mistiaen

  2 maanden geleden
  Al die verkozen presidenten als staatshoofd, zijn die zoveel beter? Macht via geboorte en niet via verkiezingen, waarom niet? We moeten royals herwaarderen. Het moment is ideaal: we weten nu heel goed wat het alternatief is: een verkozen president. Dus, royals moeten blijven bestaan. Charles is een Schorpioen: die hebben een sterk gestel. Wie weet wordt hij honderd, zoals zijn oma.
 • Hilde Weymeersch

  2 maanden geleden
  Toch doodgemakkelijk. Weg met die bende profiteurs.Overal ter wereld.
 • Regis Desmet

  2 maanden geleden
  Opdoeken die geldverslindende instelling die enorm discriminerend is, je word staatshoofd omdat verkozen bent of omdat je de staat iets bijgebracht hebt, niet omdat je toevallig de juiste naam of genen bezit
 • Gerda Haubourdyn

  2 maanden geleden
  Best schaffen ze deze handel af. Is echt niet meer van deze tijd. Begrijp niet dat het volk kan zwaaien met vlagjes. Deze familie staat bol van de schandalen op alle vlakken, en geef toe; wat doen ze voor hun volk? NIKS.
 • rené biesemans

  2 maanden geleden
  de normale gang van zaken is dat Charles zijn moeder opvolgd