Meghan Markle
Volledig scherm
Meghan Markle © EPA

Hoe Meghan Markle met een listig modetrucje haar opkomend buikje probeert te verdoezelen

RoyaltySinds bekend raakte dat Meghan Markle (37) zwanger is, heeft de hertogin een opmerkelijke modeswitch gemaakt. Dat beweert styliste Keren Beaumont althans wanneer ze de laatste outfits van Markle onder de loep neemt. Alles heeft te maken met de lengte van de rokken en kleedjes die de hertogin draagt.

9 reacties

 • Anoniem

  3 jaar geleden
  En nu weet ook iedereen waarom ze opeens met haar handen in haar zakken stond: niet om zich héél opeens een houding te geven, maar om die kleding van haar buik weg te trekken.
 • Carla Van Geel

  3 jaar geleden
  Nochtans zijn knieën lelijk en juist eronder zou ze met haar witte jurk met meer klasse overkomen, de Quin kent dit regeltje wel.
 • christianne bruyland

  3 jaar geleden
  waarom moet je je buik verdoezelen? zwanger zijn is toch menselijk of vinden anderen dat je er dan afschrikwekkend uitziet? desalniettemin vind ik korte kleedjes ook mooi zitten in dit geval
 • Ilse Verlinden

  3 jaar geleden
  Hallo? Ze krijgt een buikje omdat ze zwanger is?
 • Chantal Keppens

  3 jaar geleden
  Ik vraag mij af waarom altijd die buiken moeten verdoezeld worden,het dragen van uw kindje is toch het mooiste in uw leven .dat is iets om trots op te zijn en niet te verbergen....
 1. Een frisse wind? Zeg maar gerust een tornado: hoe Meghan Markle Buckingham Palace op zijn kop zet
  Royalty

  Een frisse wind? Zeg maar gerust een tornado: hoe Meghan Markle Buckingham Palace op zijn kop zet

  Morgen is het exact zes maanden geleden dat Meghan Markle in het huwelijksbootje stapte met prins Harry en zo in één klap een Britse hertogin werd. Ze schreef daarmee een stukje geschiedenis, want ze is naar koninklijke maatstaven een opmerkelijke keuze: ze is gescheiden, Amerikaanse en heeft Afro-Amerikaanse roots. Het was dan ook te verwachten dat de 37-jarige actrice een frisse wind zou doen waaien door Buckingham Palace. Maar zes maanden na het huwelijk lijkt die frisse wind eigenlijk meer op een tornado, zo wordt gefluisterd in het paleis.