Kate Middleton gebruikt haar kleerkast om u te beïnvloeden.
Volledig scherm
PREMIUM
Kate Middleton gebruikt haar kleerkast om u te beïnvloeden. © HLN

Hoe Kate Middleton haar kleerkast gebruikt om het publiek aan haar kant te krijgen: “Ze ziet er al meer dan 10 jaar hetzelfde uit, dat is een tactiek”

RoyaltyHetzelfde kapsel, dezelfde lippenstift, dezelfde koninklijke houding: al meer dan 10 jaar lang is Kate Middleton een exacte kopie van zichzelf, en eentje die de tand des tijds niet lijkt te voelen. Deze week wordt ze 40 jaar oud, maar ze ziet er nog altijd uit zoals op haar 20ste. Hipper dan de Queen en meer down-to-earth dan Diana, maar achter elke outfit zit een doordachte strategie die veel verder gaat dan het protocol. “Kate heeft de stijlregels van het koningshuis herschreven. Het gaat om meer dan mode alleen. Het is haar belangrijkste wapen.”

6 reacties

 • Catherine Mistiaen

  9 maanden geleden
  Dat is het (zware) lot van de meeste, hedendaagse vrouwen: er van 16j tot 66j hetzelfde blijven uitzien, door o.a. het lange sluikhaar te laten hangen langs het gezicht, en zeker geen knotje te dragen. Nochtans droeg prinses Margaret (haar groottante) soms duizelingwekkende kunstwerken op haar hoofd, geen kroon maar kapsels!
 • mark germanus

  9 maanden geleden
  Zij is het waard om koningin te worden,stijlvol,sympathiek,sociaal en een lieve moeder.
 • Lucas Vissers

  9 maanden geleden
  Toffe madam !
 • Annie vergauts

  9 maanden geleden
  Tof Kate, houden zo.
 • willy zachel

  9 maanden geleden
  Ja maar dat Royal gedoe is ook puur show bussines en de personen ook échte acteurs alles pure schijn !
 1. Er wordt voorzichtig gelachen: prins Louis gaat viraal met ‘Home Alone’-memes, na afwezigheid begrafenis Queen Elizabeth
  Royalty
  4

  Er wordt voorzich­tig gelachen: prins Louis gaat viraal met ‘Home Alo­ne’-me­mes, na afwezig­heid begrafenis Queen Elizabeth

  Op maandag 19 september werd Queen Elizabeth II begraven. Prins William en prinses Kate Middleton werden vergezeld door hun oudste kinderen George (9) en Charlotte (7). Opvallende afwezige? Prins Louis (4). Het internet speculeert over wat de jonge prins thuis allemaal uitspookte nu hij ‘Home Alone’ was en amuseert zich kostelijk met enkele virale tweets.
 2. Geen bruiloft, wél gehaktballen: RTBF reageert op klachten over koninklijk huwelijk Maria Laura
  Royalty

  Geen bruiloft, wél gehaktbal­len: RTBF reageert op klachten over koninklijk huwelijk Maria Laura

  De Franstalige openbare omroep RTBF heeft verschillende klachten ontvangen over de verslaggeving rond de bruiloft van prinses Maria Laura (34). De dochter van prinses Astrid (60) stapte op 10 september in het huwelijksbootje, maar volgens sommige kijkers en luisteraars werd daar door RTBF amper aandacht aan besteed. Bij de omroep reageert men dat ze “overweldigd” werden door de dood van Queen Elizabeth, die twee dagen voor het huwelijk van Maria Laura overleed.
 1. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.