Meghan en Harry
Volledig scherm
PREMIUM
Meghan en Harry © EPA

Hoe het Lilibet-plan in het gezicht van Harry en Meghan ontplofte: “Ze hebben hun put enkel dieper gegraven”

RoyaltyHet was de ultieme poging om een brug te slaan tussen zichzelf en de koninklijke familie, maar toch is het Lilibet-plan van prins Harry (36) en zijn echtgenote Meghan Markle (39) volledig in het water gevallen. Hun dochtertje naar de koningin vernoemen bleek allerminst een goede zet, noch voor de goede gratie van Harry’s familie, noch voor de publieke opinie. Zeker toen zowel Buckingham Palace als het huishouden van prins Charles orde op zaken stelden en enkele leugens van het koppel blootlegden...

13 reacties

 • Elle Devee

  1 jaar geleden
  Sinds die 2 geen media aandacht meer wilden zien we niks anders meer. En meestal door hun eigen toedoen. Ze worden er waarschijnlijk ook niet armer van. Stelletje hypocriete egotrippers.
 • Alexia Geysen

  1 jaar geleden
  Een mooie daad vind ik het om die naam te kiezen ! Als je iemand niet mag ,wil je ook je kind er niet naar vernoemen.dit is een teken ,dat ze haar wel kan appreciëren,
 • André Gijbels

  1 jaar geleden
  Koningshuizen gebruiken altijd doelbewuste namen bij geboortes, die bij hunne geschiedenis past,en moet altijd goedgekeurd worden,ge kunt dit niet passeren,hier hebben ze niet de goedkeuring gekregen van de Koningin, dan mag ge verwachten dat het als een boemerang terug komt.
 • Agnes Gonnissen

  1 jaar geleden
  Kent iemand deze mensen persoonlijk?
 • Gerd Van nieuwenhove

  1 jaar geleden
  Wie een put graaft voor een ander valt er dikwijls zelf in !
 1. IN BEELD. Na het eerbetoon, nu de opkuis: vrijwilligers halen bloemen voor de Queen weg uit Londense parken
  Royalty

  IN BEELD. Na het eerbetoon, nu de opkuis: vrijwilli­gers halen bloemen voor de Queen weg uit Londense parken

  De Britten zijn in diepe rouw na het verlies van Queen Elizabeth II, maar de officiële rouwperiode voor de monarch is afgelopen. Dat betekent dat het leven vanaf nu gewoon verdergaat, met Charles III aan het roer. Om te voorkomen dat de vele eerbetonen die voor de Queen zijn neergelegd in de Londense parken gaan wegrotten, heeft een leger vrijwilligers zich verzameld om alles weg te halen.