Prins Andrew.
Volledig scherm
Prins Andrew. © AFP

Hij wou hem al verkopen, maar nu pas heeft prins Andrew z’n Zwitserse chalet afbetaald: “De oorlog is over”

RoyaltyPrins Andrew (61) heeft de schuld die hij nog open had staan voor de aankoop van een chalet in Zwitserland eindelijk afbetaald. De voormalige eigenares zegt tegen de Britse krant ‘Daily Mail’ dat de zoon van koningin Elizabeth (95) het geld heeft overgemaakt. "De oorlog is over", klinkt het. Enkele dagen geleden raakte nog bekend dat Andrew de chalet wil verkopen om z'n gerechtskosten te betalen.

2 reacties

 • Freddie Lamers

  7 maanden geleden
  Welja 21 miljoen €, mijnheer doet niet minder. Mag straks misschien gratis komen logeren in een kot met tralies indien schuldig. Maar voor die 21 miljoen liegen die advocaten wel wat harder zodat dat deze sukkelaar bespaard zal blijven.
 • Danny Van der Weehe

  7 maanden geleden
  Klassejustitie. Geld wint altijd.
 1. Buitenlandse pers vol lof over Elisabeth op militair kamp: “Ondenkbaar dat onze prinses zo zou schitteren”
  Play
  Royalty
  30

  Buitenland­se pers vol lof over Elisabeth op militair kamp: “Ondenkbaar dat onze prinses zo zou schitteren”

  Van Duitsland en het Verenigd Koninkrijk tot in Spanje en Australië: de foto’s van kroonprinses Elisabeth (20) op militair kamp in Aarlen gaan niet onopgemerkt voorbij. De nieuwe beelden werden gretig opgepikt door tal van internationale media, die vol lof schrijven over onze toekomstige koningin. “Met haar inzet bewijst prinses Elisabeth dat ze geen gewone troonopvolger is.”