Harry en Meghan
Volledig scherm
PREMIUM
Harry en Meghan © Getty Images

“Hij verdient miljoenen, zijn familie betaalt de prijs”: Britten zien lucratieve memoires van prins Harry met lede ogen aan

RoyaltyNet wanneer je denkt dat het stof even is gaan liggen in Buckingham Palace, steekt er weer een nieuw drama de kop op: prins Harry (36) brengt binnenkort zijn memoires uit. Daarin vertelt hij alles over zijn jeugd in het koningshuis, zijn militaire dienst en de vrouw waarmee hij naar de andere kant van de wereld verhuisde. En ja, ongetwijfeld zal hij de vuile was van zijn familie andermaal buitenhangen. Wat zal daar precies instaan? Wie zal het dit keer mogen bekopen? En wat levert hem dat precies op?

40 reacties

 • Rody Franks

  2 dagen geleden
  Je moet maar eens lezen over buitenechtelijke kinderen van aangetrouwde "pseudo-adel" en hoe die hun "rechten" op titels en win-for-life proberen doen gelden. Dan snap je totaal niet meer dat dit onrechtvaardige feodaal gedoe in de 21e eeuw nog steeds bestaat!
 • pascal de bruycker

  2 dagen geleden
  Die blaaskaak en zijn omhoog gevallen diva zouden beter zoals andere mensen werken , i.p.v. te teren op hun status . Ze zouden pas dan beter overkomen . Overal is wel iets , maar ja , sommige mensen leven enkel om het reilen en zeilen van anderen te vernemen om zo hun eigen situatie niet te moeten aanschouwen . Prestige , aanzien , kortom alle oppervlakkige waarden zijn heden te dage belangrijker dan de echte levenswaarden...
 • Elle Devee

  2 dagen geleden
  Wie heeft hier nu belangstelling voor? De grote lijnen zullen wel in de roddelpers te lezen zijn. Hier waarschijnlijk dus ook.
 • Patrick Verbelen

  2 dagen geleden
  Die memoires zijn niet meer dan een korte samenvatting van alle onzin die hier al verschenen is.
 • Valentin Valmont

  2 dagen geleden
  Waarom zou een mens het boek kopen als je ongetwijfeld de hoogtepunten ervan in de pers zal lezen.