Harry en Meghan
Volledig scherm
PREMIUM
Harry en Meghan © Getty Images

“Hij verdient miljoenen, zijn familie betaalt de prijs”: Britten zien lucratieve memoires van prins Harry met lede ogen aan

RoyaltyNet wanneer je denkt dat het stof even is gaan liggen in Buckingham Palace, steekt er weer een nieuw drama de kop op: prins Harry (36) brengt binnenkort zijn memoires uit. Daarin vertelt hij alles over zijn jeugd in het koningshuis, zijn militaire dienst en de vrouw waarmee hij naar de andere kant van de wereld verhuisde. En ja, ongetwijfeld zal hij de vuile was van zijn familie andermaal buitenhangen. Wat zal daar precies instaan? Wie zal het dit keer mogen bekopen? En wat levert hem dat precies op?

41 reacties

 • Marc Verlinden

  1 jaar geleden
  De Engelse koninklijke familie heeft de halve wereld beroofd van kunstschatten , de bevolking geterroriseerd , vermoord en uitgebuit , net zoals de meeste adelijke families in de wereld en toch zijn ze hier nooit voor gestraft . Integendeel een groot deel van de bevolking vereerd nog steeds deze parasieten . Mensen hebben nood aan helden , maar kunnen wij de adel helden noemen ?
 • Rody Franks

  1 jaar geleden
  Je moet maar eens lezen over buitenechtelijke kinderen van aangetrouwde "pseudo-adel" en hoe die hun "rechten" op titels en win-for-life proberen doen gelden. Dan snap je totaal niet meer dat dit onrechtvaardige feodaal gedoe in de 21e eeuw nog steeds bestaat!
 • pascal de bruycker

  1 jaar geleden
  Die blaaskaak en zijn omhoog gevallen diva zouden beter zoals andere mensen werken , i.p.v. te teren op hun status . Ze zouden pas dan beter overkomen . Overal is wel iets , maar ja , sommige mensen leven enkel om het reilen en zeilen van anderen te vernemen om zo hun eigen situatie niet te moeten aanschouwen . Prestige , aanzien , kortom alle oppervlakkige waarden zijn heden te dage belangrijker dan de echte levenswaarden...
 • Elle Devee

  1 jaar geleden
  Wie heeft hier nu belangstelling voor? De grote lijnen zullen wel in de roddelpers te lezen zijn. Hier waarschijnlijk dus ook.
 • Patrick Verbelen

  1 jaar geleden
  Die memoires zijn niet meer dan een korte samenvatting van alle onzin die hier al verschenen is.