Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Hier trekt zij de lijn”: na Meghan Markle wil nu ook Kate Middleton zich uitspreken

RoyaltyNa het emotionele interview dat Meghan Markle (38) gaf tijdens haar reis door Afrika, zou nu ook Kate Middleton (37) van plan zijn zich publiekelijk uit te spreken over de druk en zorgen waar zij als royal mee moet afrekenen. Volgens Phil Dampier, een bekende royaltykenner en auteur van verschillende boeken over de Britse monarchie, heeft Kate haar schoonzus achter de schermen opgebeld om haar onvoorwaardelijke steun te uiten. “Hier trekt Kate de lijn, zo kan het niet verder met de tabloids.”

12 reacties

 • Carina Couck

  1 jaar geleden
  Ik heb er geen woorden voor .Mensen beseffen soms niet hoe hun ongevraagde uitspraken kwetsen.Om welke reden..Laat iedereen zijn eigen leven leiden .Moei u allemaal met u eigen leven.T is niet omdat ze Royals zijn dat ze publiek bezit zijn .Dit zijn twee gelukkige verliefde mensen .Nu ze ook pas mama is geworden ben je zeker nog meer gevoelig en kwetsbaar.Hebben ze geen lessen geleerd uit het verleden.Ook prinses Diana was opgejaagd wild.Moet deze tragedie zich herhalen .Neen toch.
 • Jo Van Caenegem

  1 jaar geleden
  Het is een hondenbaantje hé. Maar zij hebben nog keuze gehad, geboren royalties hebben niet te kiezen. Ik zit er vaak op te kappen, maar het moet toch geen plezier zijn om dit elke dag te moeten meemaken.
 • Christian Demeester

  1 jaar geleden
  Als ik tijd heb zal ik er medelijden mee hebben, maar ik heb jammer genoeg geen tijd. Moet teveel werken om de eindjes aan elkaar te knopen.
 • censor

  1 jaar geleden
  Als ze de grote Jan willen uithangen, in kastelen wonen, bijna geen klop uitrichten , zoals hier, wel dan hebben ze dat allemaal zelf gewild, ik zou zeggen: doe normaal zoals iedereen..
 • Charlotte De greef

  1 jaar geleden
  Kate Middleton is echt honderd keer mooier en stijlvolle dan Megan Markle
 1. Hoe is het nog met Jana en Philippe uit Blijven Slapen? "Pak gewoon uw tandenborstel mee en kom af!"
  Play
  Blijven Slapen

  Hoe is het nog met Jana en Philippe uit Blijven Slapen? "Pak gewoon uw tandenbor­stel mee en kom af!"

 2. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge