Prins William
Volledig scherm
Prins William © AP

“Het zal tijd kosten voor ik zal beseffen dat ‘Grannie’ er niet meer is”: Prins William deelt sterk statement na de dood van Queen Elizabeth

Royalty“Donderdag verloor de wereld een uitzonderlijke leider”, opent prins William (40) zijn statement. De prins van Wales neemt duidelijk afscheid van Queen Elizabeth, maar nog meer van zijn ‘Grannie’. “Ik zal haar nagedachtenis eren door mijn vader, de koning, te ondersteunen op elke manier dat ik kan.”

7 reacties

 • adam naaktgeboren

  3 maanden geleden
  Rijk of arm, jong of stokoud, ooit zijn we gelijk…the end.
 • Martine De pelseneir

  3 maanden geleden
  Wat een heisa alweer. Iedereen moet eens sterven, sommige veel te vroeg wees dus gewoon dankbaar dat ze zo oud is mogen worden.
 • jos meurrens

  3 maanden geleden
  Ik wist niet dat dit een sterk statement is. De normaalste zaak van de wereld mijn gedacht.
 • Lisette Borremans

  3 maanden geleden
  Het is te hopen dat de familie terug overeen komen dat zou zijn grootmoeder ook gewild hebben vervuld dus haar laatste wens innige deelneming aan de ganse familie
 • Marei Meekers

  3 maanden geleden
  Geweldig sterk statement.
 1. Koninklijk paleis ontkent bericht over overval in “Parijse woning koningin Paola”: “Ze heeft geen appartement in 8ste arrondissement”

  Koninklijk paleis ontkent bericht over overval in “Parijse woning koningin Paola”: “Ze heeft geen apparte­ment in 8ste arrondisse­ment”

  Eerder vanmiddag meldde de Franse krant ‘Le Parisien’ dat er ingebroken was in een appartement in Parijs dat eigendom van koningin Paola zou zijn. De woordvoerder van het koninklijk paleis spreekt die bewering nu tegen. Volgens ‘Le Parisien’ vond de inbraak plaats in Parc Monceau, in het achtste arrondissement, maar Paola zou daar helemaal geen appartement hebben.
 2. Koning Filip (met opvallende tatoeage) steelt de show in promofilmpje Rode Duivels: “Hij heeft zich érg geamuseerd”
  Play
  Royalty
  85

  Koning Filip (met opvallende tatoeage) steelt de show in promofilm­pje Rode Duivels: “Hij heeft zich érg geamuseerd”

  “Ik weet waarom u hier bent. Het is deviltime!” Niet meteen de woorden die je uit de mond van koning Filip (62) verwacht, maar kijk. Onze vorst schittert aan de zijde van voetbalcoach Roberto Martínez (49) in een nieuwe video van het koninklijk paleis. Daarin is te zien hoe de koning de Rode Duivels aanmoedigt. “De koning wilde de Rode Duivels op een leuke manier uitwuiven en moed inspreken”, zegt Lore Vandoorne, woordvoerder van het koninklijk paleis.