Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Het wordt een zachte ‘Megxit’: Queen geeft Harry z'n zin

Royalty"Onze familie en ik staan volledig achter de wens van Harry en Meghan." Aan het slot van een eerste crisisvergadering over de toekomst van de hertog en de hertogin van Sussex liet de Queen een begripvol communiqué verspreiden. Het prinsenpaar krijgt zijn zin, ook al had Elizabeth het liever anders gezien.

1 reactie

 • Tina Colpaert

  1 jaar geleden
  De queen (geeft ze hun zin) ze zal wel niet anders kunnen zeker?
 1. Queen spreekt natie toe in Commonwealth Day-speech, en hint héél subtiel naar Harry en Meghan: “Vriendschap en eenheid zijn belangrijker dan ooit”
  Play
  Royalty
  4

  Queen spreekt natie toe in Common­wealth Day-speech, en hint héél subtiel naar Harry en Meghan: “Vriend­schap en eenheid zijn belangrij­ker dan ooit”

  Queen Elizabeth II (94) sprak vandaag de natie toe in haar jaarlijkse Commonwealth speech. De Britse monarch had het over het belang van de Commonwealth en de samenwerking tussen de verschillende landen. Ze bleef stil over het veelbesproken interview dat Harry en Meghan later vannacht zullen uitzenden in de Verenigde Staten, al hintte ze wel subtiel naar het afvallige koppel: “Het contact met onze familie is essentieel in deze periode.”
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"