Prinses Mako en Kei Komuro.
Volledig scherm
PREMIUM
Prinses Mako en Kei Komuro. © HLN

Het liefdesverhaal van de Japanse prinses en de advocaat voor wie ze álles opgaf: “Sorry, hij is onvervangbaar”

RoyaltyZoals Assepoester, maar dan omgekeerd. De Japanse prinses Mako (30) gaf alles dat ze ooit gekend had op om bij haar geliefde te kunnen zijn. Haar koninklijke titel én haar plekje in het keizershuis werden deze week ingeruild voor het leven van een doodgewone vrouw. Onder gemor van de Japanners, gezien haar ‘man van het volk’ blijkbaar nog openstaande schulden heeft. Het epische verhaal van een koppel dat het keizershuis liever ziet vallen dan dat ze van elkaar gescheiden zouden worden. 

2 reacties

 • Gino Van Laetem

  1 maand geleden
  Tradities evolueren te traag of niet mee met de hedendaagse leefwereld. Ze lopen hier maar 1 keer en moeten hun goesting doen. Chapeau voor dat meisje, hopelijk is hij het waard.
 • Peeters Gerd

  1 maand geleden
  Voor de liefde moet alles wijken, en zo moet het.
 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.