Prinses Mako en Kei Komuro.
Volledig scherm
PREMIUM
Prinses Mako en Kei Komuro. © HLN

Het liefdesverhaal van de Japanse prinses en de advocaat voor wie ze álles opgaf: “Sorry, hij is onvervangbaar”

RoyaltyZoals Assepoester, maar dan omgekeerd. De Japanse prinses Mako (30) gaf alles dat ze ooit gekend had op om bij haar geliefde te kunnen zijn. Haar koninklijke titel én haar plekje in het keizershuis werden deze week ingeruild voor het leven van een doodgewone vrouw. Onder gemor van de Japanners, gezien haar ‘man van het volk’ blijkbaar nog openstaande schulden heeft. Het epische verhaal van een koppel dat het keizershuis liever ziet vallen dan dat ze van elkaar gescheiden zouden worden. 

2 reacties

 • Gino Van Laetem

  1 jaar geleden
  Tradities evolueren te traag of niet mee met de hedendaagse leefwereld. Ze lopen hier maar 1 keer en moeten hun goesting doen. Chapeau voor dat meisje, hopelijk is hij het waard.
 • Peeters Gerd

  1 jaar geleden
  Voor de liefde moet alles wijken, en zo moet het.
 1. Hoe prinses Kate haar kleerkast als wapen gebruikt: “Ze heeft het trucje van de Queen overgenomen”
  PREMIUM
  Royalty
  12

  Hoe prinses Kate haar kleerkast als wapen gebruikt: “Ze heeft het trucje van de Queen overgeno­men”

  Hetzelfde kapsel, dezelfde lippenstift, dezelfde koninklijke houding: al meer dan tien jaar is Catherine (41), prinses van Wales, een exacte kopie van zichzelf. En tegenwoordig ook eentje van... de overleden Queen. De twee royals hebben allebei een voorliefde voor de felste kleuren van de regenboog, maar die kiezen ze niet zomaar. Achter elke outfit zit een doordachte strategie, die veel verder gaat dan het strenge protocol. “Het gaat veel verder dan mode alleen: de stijl van Kate is haar belangrijkste wapen.”
 2. IN BEELD. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima bezegelen 21 jaar huwelijk op Curaçao
  Royalty

  IN BEELD. Koning Wil­lem-Alexan­der en koningin Máxima bezegelen 21 jaar huwelijk op Curaçao

  Koning Willem-Alexander (55) en koningin Máxima (51) zijn deze donderdag 21 jaar getrouwd. Het jubileum werd ‘s ochtends aan het begin van de dag op Curaçao bezegeld met een liefdesslotje in de wijk Punda. De koning zei het “fantastisch” te vinden zijn trouwdag op Curaçao te mogen vieren. Na het vastmaken van het hangslotje deed Willem-Alexander alsof hij het sleuteltje doorslikte.