Meghan Markle
Volledig scherm
Meghan Markle © Photo News

“Het is erg bevrijdend om je eigen keuzes te maken”: Meghan legt uit waarom ze nu wél met Oprah kan praten

RoyaltyEigenlijk had Meghan Markle (39) al in 2018, nog voor haar huwelijk met prins Harry (35), een interview aan Oprah Winfrey willen geven. Dat verklapt ze in een nieuwe teaser die CBS heeft vrijgegeven. Alleen was het toen niet echt het goede moment voor een openhartig gesprek. 

10 reacties

 • Anna Pauels

  1 maand geleden
  Meghan is een keiharde vrouw, gaat over lijken om het hoogste postje te verkrijgen. Heel haar familie, vele personeelsleden, de familie van haar man, ... daar heeft ze overal ruzie mee. Zegt veel over Meghan.
 • marie-rose van der haeghen

  1 maand geleden
  Harry zit verstrikt in haar spinnenweb .
 • Gunther De Bruyn

  1 maand geleden
  Meghan is een valse vrouw. Ze heeft nu wat ze wou, schatrijk worden. Met alle optredens en interviews en series gaan ze binnen korte tijd meer als 1 miljard hebben. En Harry volgd haar blindelings. De Harry van vroeger is verdwenen.
 • Marcel Lion

  1 maand geleden
  Dat wist ze toch van in het begin dat ze niet in een speeltuin terecht kwam. Maar ik denk dat ze een duidelijk. Plannetje in haar hoofdje had. We zullen zien arme Harry
 • Frankie Albert Goethals

  1 maand geleden
  Zoiets kan je enkel toejuichen. Uw gedacht zeggen is normaal. Een gewoon leven willen leiden ver van uw schoonfamilie die u koeioneert ook. Op macht en status is ze beslist niet gesteld want anders zou ze blijven rondjes lopen in GB. Bovendien zijn ze zelf best in staat om een rijkelijk leven te leiden met eigen verdiensten. Harry mag zich gelukkig prijzen dat hij die oude monarchie dumpt. Zijn moeder wou trouwens het zelfde.
 1. “Prins Harry keert pas later deze week terug naar de Verenigde Staten”
  Royalty

  “Prins Harry keert pas later deze week terug naar de Verenigde Staten”

  Tegen alle verwachtingen in is prins Harry (36) na de uitvaart van prins Philip mogelijk tóch in het Verenigd Koninkrijk gebleven. Hij zou vandaag eigenlijk met rasse schreden terugkeren naar Meghan (39) in de VS, maar volgens Britse media heeft hij zijn ticket verlengd. Dit allemaal omdat hij de verjaardag van zijn grootmoeder, koningin Elizabeth, mee wil maken. Elizabeth viert woensdag haar 95ste verjaardag.
 1. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge

 2. Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's