Rouwenden groeten de Queen.
Volledig scherm
Rouwenden groeten de Queen. © via REUTERS

HERLEES. Rij om Queen te groeten is al 13 uur lang, memoires van prins Harry worden uitgesteld

RoyaltyHet Verenigd Koninkrijk is ondergedompeld in diepe rouw sinds Queen Elizabeth II donderdagmiddag overleed. De kist van de overleden Queen Elizabeth II is gisteren van het Schotse Edinburgh overgebracht naar Buckingham Palace. De kinderen en kleinkinderen van de Queen, inclusief Harry en Meghan, wachtten de kist op in het paleis. Vannacht werd de kist opgesteld in de Bow Room, vanmiddag wordt ze overgebracht naar Westminster Hall.

  1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
    Spaargids.be

    PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

    Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.