William en Kate in Sandringham.
Volledig scherm
William en Kate in Sandringham. © AP

HERLEES. Queen deed William denken aan Diana: “Flashbacks naar de begrafenis van mijn moeder”, Harry viert 38ste verjaardag in mineur

RoyaltyHet Verenigd Koninkrijk is ondergedompeld in diepe rouw sinds Queen Elizabeth II vorige week donderdag overleed. Gisterenmiddag werd de kist van de overleden koningin van Buckingham Palace overgebracht naar Westminster Hall, waar in aanwezigheid van haar familie een herdenkingsdienst plaatsvond. De Queen zal tot de ochtend van haar begrafenis op 19 september op deze plaats blijven, zodat het volk haar kan groeten. Koning Charles krijgt zijn eerste echte rustdag vandaag, terwijl prins William en enkele andere royals op pad gaan.

 1. Koninklijk paleis ontkent bericht over overval in “Parijse woning koningin Paola”: “Ze heeft geen appartement in 8ste arrondissement”

  Koninklijk paleis ontkent bericht over overval in “Parijse woning koningin Paola”: “Ze heeft geen apparte­ment in 8ste arrondisse­ment”

  Eerder vanmiddag meldde de Franse krant ‘Le Parisien’ dat er ingebroken was in een appartement in Parijs dat eigendom van koningin Paola zou zijn. De woordvoerder van het koninklijk paleis spreekt die bewering nu tegen. Volgens ‘Le Parisien’ vond de inbraak plaats in Parc Monceau, in het achtste arrondissement, maar Paola zou daar helemaal geen appartement hebben.
 2. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.