Photo News
Volledig scherm
© Photo News

HERLEES. Lichaam van Queen arriveert in Edinburgh na urenlange reis, duizenden mensen staan rouwstoet op te wachten

Het Verenigd Koninkrijk is ondergedompeld in rouw sinds Queen Elizabeth II donderdagmiddag overleed. Het lichaam van de Queen is zondag aangekomen in de Schotse hoofdstad Edinburgh: daar wordt ze opgebaard in haar officiële Schotse residentie Holyroodhouse. De begrafenis van de Queen staat gepland voor maandag 19 september.

 1. Prins Laurent betuigt zijn steun aan protesterende politie op Koningsdag: “Eén dag zonder hen, en je zal wel zien”
  Play
  Royalty

  Prins Laurent betuigt zijn steun aan proteste­ren­de politie op Koningsdag: “Eén dag zonder hen, en je zal wel zien”

  Prins Laurent (59) heeft tijdens Koningsdag gepraat met een politieagente die de koninklijke familie beveiligt aan de Brusselse kathedraal. Hij betuigde voor de camera ook zijn steun aan de politie. “Ik ben een voorstander van de politie. Moesten zij één dag niets meer doen, dan zou de gemeenschap wel zien wat er zou gebeuren. Eén dag.” Wanneer royaltyfans hem wilden fotograferen met zijn echtgenote prinses Claire, haalde Laurent de agente erbij.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.