Koning Charles bracht in zijn eerste speech aan het Britse volk hulde aan zijn moeder.
Volledig scherm
Koning Charles bracht in zijn eerste speech aan het Britse volk hulde aan zijn moeder. © Photo News

HERLEES. Koning Charles III spreekt Britse volk toe in warme speech: “Aan mijn liefste mama, bedankt” - Ook Harry en Meghan krijgen vermelding

RoyaltyHet Verenigd Koninkrijk begint vandaag aan een rouwperiode van zo’n tien dagen na het overlijden van Queen Elizabeth II donderdagmiddag. De Britse koningin stierf vredig, met haar zoon Charles en dochter Anne aan haar zijde. Haar andere zonen en kleinkinderen kwamen helaas te laat. Koning Charles III, zoals haar opvolger officieel zal heten, heeft vanavond zijn eerste speech gegeven aan het Britse volk. Hij bracht hulde aan zijn moeder: “Aan mijn ‘darling ma’ma’, bedankt.” Herlees hier onze liveblog van vrijdag 9 september.

  1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
    TV

    ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

    Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.