REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

HERLEES. Kinderen van de Queen houden wake rond haar kist, ook prins Andrew in militair uniform

RoyaltyHet Verenigd Koninkrijk is ondergedompeld in diepe rouw sinds Queen Elizabeth II vorige week donderdag overleed. De Britse koning Charles bracht een bezoek aan Wales. s ‘Avonds hielden de koning en zijn broers en zus in Londen een wake bij de kist van hun moeder. Dat deden ze eerder ook al in Edinburgh. De kist van de overleden koningin is nog tot de ochtend van haar begrafenis op 19 september in Westminster Hall, zodat het volk haar kan groeten. Herlees hier onze liveblog van vrijdag 16 september.

 1. KIJK. Prins William en prinses Kate worden uitgejoeld tijdens basketbalwedstrijd in Boston
  Play
  Royalty

  KIJK. Prins William en prinses Kate worden uitgejoeld tijdens basketbal­wed­strijd in Boston

  Prins William (40) en prinses Kate (40) zijn allesbehalve hartelijk ontvangen tijdens de basketbalwedstrijd van de Boston Celtics in Amerika. Wanneer ze op het grote scherm verschijnen, is te horen in de video hoe de aanwezige supporters de prins en prinses van Wales beginnen uit te joelen. Het is de eerste buitenlandse reis van het paar sinds het overlijden van koningin Elizabeth II in september. Ondanks het boegeroep, blijft het paar echter wel lachen en ontmoeten ze verschillende aanwezigen.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.