HERLEES. Ambulancedienst Londen waarschuwt mensen in wachtrij om Queen te groeten voor kou

Het Verenigd Koninkrijk is ondergedompeld in diepe rouw sinds Queen Elizabeth II vorige week donderdag overleed. De kist van de overleden koningin is nog tot de ochtend van haar begrafenis op 19 september in Westminster Hall, zodat het volk haar kan groeten. Momenteel is de wachtrij opgelopen tot zo’n 12,5 uur aanschuiven. Vanavond hielden de kleinkinderen van de Queen, waaronder prinsen William en Harry, nog een wake bij haar kist.

  1. Opnieuw zorgen om prinses Charlene die zich volledig op haar geloof stort: “Haar ouders zijn zelfs naar Monaco verhuisd”
    PREMIUM
    Royalty

    Opnieuw zorgen om prinses Charlene die zich volledig op haar geloof stort: “Haar ouders zijn zelfs naar Monaco verhuisd”

    Afgelopen woensdag blies prinses Charlene van Monaco 45 kaarsjes uit. Een bijzondere gebeurtenis, maar de feestelijkheden werden op het laatste moment geannuleerd. Het zou dan ook opnieuw bergaf gaan met de prinses, die nu al twee jaar achtervolgd wordt door fysieke en mentale problemen. In die mate dat Charlenes ouders zelfs naar Monaco verhuisd zijn om voor haar te zorgen. De prinses zelf zou zich ‘als een bezetene’ op haar geloof hebben gestort. “Pater Penzo, de priester van het prinselijk paleis, is haar grootste vertrouweling geworden.”