William en Harry liepen naast elkaar in de rouwstoet voor de Queen.
Volledig scherm
PREMIUM
William en Harry liepen naast elkaar in de rouwstoet voor de Queen. © Photo News

Herenigd door hun verdriet, of enkel schone schijn? “Er hangt een koud briesje tussen William en Harry”

RoyaltyZij aan zij liepen ze deze week achter de kist van hun grootmoeder, samen hielden ze zondagavond een wake. Een teken van eenheid dat we in jaren niet meer van prinsen William (40) en Harry (38) hebben gezien. Is de strijdbijl oprecht begraven, nu de royals verenigd zijn in hun verdriet? Of gaat het om een vertoon van ‘smoke and mirrors’, in opdracht van de kersverse koning Charles III? “Harry zit nog heel erg met zijn memoires in zijn hoofd.”

18 reacties

 • luc boeckx

  5 maanden geleden
  Koning of prins, het blijven gewoon mensen zoals ik en jij maar met een titel. Overal is er wel iets in een familie, tussen broers....Maar men mag ons niet vergelijken met de Britten, die mentaliteit is heel anders dan de onze!
 • Jacqueline herck

  5 maanden geleden
  Harry wil niks meer met the firm te maken hebben maar hij wil wel geld verdienen op hun rug. Het is het één of het ander.
 • Anne JACOBS

  5 maanden geleden
  Harry is een kindje van 12 gebleven, komt daar nooit meer uit. William is zacht en intelligent; Harry zit vol agressie en woede, gans zijn leven al.
 • Elle Devee

  5 maanden geleden
  Dat komt nooit meer goed, toch niet zolang Harry met die opportuniste getrouwd is. Meghan zag zichzelf al als een nieuwe people Princess, zoals Diana. Dat is de enige reden waarom ze voor Harry koos. Dat huwelijk zal ook niet standhouden en dan komt Harry met hangende pootjes terug.
 • Taja Delbrouck

  5 maanden geleden
  Ik heb het voor Harry& Meghan ,ik vind Harry ook sympathieker dan zijn broer William . Kate & Meghan kunnen elkaar niet luchten da's wel jammer .Ben ik blij dat ik geen princess ben maar één gewone vrouw ik zou dit alles het protocol niet aankunnen met mijn temperament warm bloedig karakter .Is wel een familie die het meest besproken is .Vond de Queen zeer sympathiek ik kan geloven hoe de Britten haar graag zagen .Rust in vrede
 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. Méér dan Máxima, maar Charlene spant de kroon: koningin Mathilde gaf 103.468 euro uit aan kleding in 2022
  PREMIUM
  Royalty

  Méér dan Máxima, maar Charlene spant de kroon: koningin Mathilde gaf 103.468 euro uit aan kleding in 2022

  Ze lopen voortdurend in de kijker met hun prachtige jurken, gracieuze stijl en indrukwekkende accessoires. Voor veel vrouwen zijn royals het ultieme stijlicoon, al heeft natuurlijk niet iedereen zo’n budget om te shoppen. Maar aan welke garderobe hangt het hoogste prijskaartje? En wie koopt steevast de meeste nieuwe stuks? Ontdek hier de duizelingwekkende bedragen die de royals het afgelopen jaar spendeerden aan hun garderobe.
 3. Aanhangers proberen onschuld van prins Andrew te bewijzen met bizarre foto: “Dit is gewoon lachwekkend”
  Royalty

  Aanhangers proberen onschuld van prins Andrew te bewijzen met bizarre foto: “Dit is gewoon lachwek­kend”

  Er is opnieuw veel ophef rond een foto die gelinkt is aan Virginia Giuffre (39) en prins Andrew (62). Giuffre, die zegt misbruikt te zijn door de royal, verklaarde dat ze samen met de hertog in bad gezeten heeft. Aanhangers van Ghislaine Maxwell beweren echter dat het niet mogelijk is dat er seksuele handelingen hebben plaatsgevonden in de badkuip. Volgens hen is het bad daar “veel te klein” voor. Iets wat ze op hun beurt ook proberen aantonen aan de hand van een bizarre foto.