Queen Elizabeth II
Volledig scherm
PREMIUM
Queen Elizabeth II © AP

Heel Groot-Brittannië wordt stilgelegd en iedereen mag meteen naar huis om te rouwen: dit zal er gebeuren wanneer koningin Elizabeth II haar laatste adem uitblaast

RoyaltyDe Britse koningin is 94 jaar dus vermoedelijk is die dag niet zo heel ver meer af. Buckingham Palace is echter uitstekend voorbereid op het einde van haar leven en heerschappij. Al sinds de jaren zestig houdt het Britse paleis rekening met het einde van hun Queen; de protocollen voor haar overlijden liggen al sinds die tijd vast. Het top secret plan, van hoe de dag van de dood van de koningin zal verlopen, is uitgelekt. ‘Operatie London Bridge’ heet het.

10 reacties

 • Stephan Chef

  1 jaar geleden
  Dat nog het enige eerlijke op deze wereld, iedereen gaat dood, ongeacht rang of stand.
 • wesley netnem

  1 jaar geleden
  Ze kan nog 10j of zelfs 20j mee gaan als ze wat geluk heeft ?
 • Pejebe Boscart

  1 jaar geleden
  Gaan rouwen? Voor iemand die je gans je leven moet onderhouden??
 • Iris Decre

  1 jaar geleden
  Wow. Daar is over nagedacht. Moest het morgen gebeuren, in corona tijden, dan is de helft voor niets geregeld. Een stoet ? Allemaal mensen? Ja het is een koningin maar ook een mens zoals ons.
 • Jasmine De mey

  1 jaar geleden
  Ze zal inderdaad altijd een icoon blíjven
 1. Queen Elizabeth verliest financiële steun voor haar landgoed in Sandringham na Brexit
  Royalty

  Queen Elizabeth verliest financiële steun voor haar landgoed in Sandring­ham na Brexit

  Koningin Elizabeth verliest een belangrijke financiële injectie voor haar landgoed Sandringham wanneer het Verenigd Koninkrijk in december de deur naar de Europese Unie definitief dicht trekt. Dat stelt David McClure in zijn donderdag verschijnende boek ‘The Queen’s True Worth’, waarin hij uit de doeken doet hoeveel geld de koningin nu echt heeft. Volgens hem bedraagt haar persoonlijk fortuin 400 miljoen pond - zo’n 435 miljoen euro.