Volledig scherm
PREMIUM
© ZDF und Chris Jackson

Harry vs. het hof: De vertrouwensbreuk lijkt definitief na de miskraam van Meghan

RoyaltyHet water tussen prins Harry (36) en hertogin Meghan (39) en de Britse koninklijke familie blijkt nog dieper dan gedacht. Het nieuws dat Meghan een miskraam geleden heeft en prinses Eugenie (30) is ingetrokken in hun woonst in Windsor, toont hoe gedesillusioneerd het prinsenpaar is over het hof en dat ze duidelijk alle hoop op een betekenisvolle band verloren hebben.

1 reactie

 • Tine Leut

  2 maanden geleden
  Een moeder doet er twintig jaar over om van haar zoon een goede man te maken.Een slechte vrouw slechts twintig minuten om dat ongedaan te maken.Zij heeft alleen maar gewonnen, hij verliest zijn hele familie.Als het misgaat tussen hen is hij alleen.Rijk maar arm...
 1. Spaanse tv toont uniek beeld koning Juan Carlos: vraagtekens bij zijn gezondheid
  Royalty

  Spaanse tv toont uniek beeld koning Juan Carlos: vraagte­kens bij zijn gezondheid

  De Spaanse televisie heeft uniek beeldmateriaal vertoond van koning-emeritus Juan Carlos. De opname gemaakt door een Spaanse toerist in Abu Dhabi, waar de in opspraak geraakte royal sinds augustus verblijft, toont hem tijdens een wandeling door de jachthaven. Het is het eerste beeld van hem sinds zijn aankomst in de Emiraten maar de nieuwe foto is volop reden voor Spaanse media om vraagtekens te zetten bij zijn algehele gezondheid.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"