Harry schaamt zich voor het interview.
Volledig scherm
Harry schaamt zich voor het interview. © VIA REUTERS

Harry schaamt zich over Oprah-interview, zegt royaltyexpert: “Hij was altijd al een heethoofd”

RoyaltyPrins Harry (36) zou spijt hebben van zijn interview met Oprah. Dat beweert Duncan Larcombe (49), auteur van het boek ‘Harry: The Inside Story’. Hij heeft naar eigen zeggen een goede band met de prins. “Hij dacht er niet genoeg over na, en nu is het te laat.”

13 reacties

 • willy zachel

  2 jaar geleden
  Familie familie ! Men kan best zonder en soms is het zelfs beter totaal té kappen met die familie onzin ! Het is géén wet dat men verplicht is met familie op alle punten het eens te zijn !
 • Eveline Van den Hout

  2 jaar geleden
  Benieuwd hoe lang dit huwelijk gaat standhouden.
 • Linda D'Haese

  2 jaar geleden
  Dit komt door de afgunst van zijn vrouw die dacht dat zij steeds het meest in de belangstelling zou staan en dat alles om haar persoon zou draaien zoals bij de meeste actrices
 • Carla Van Geel

  2 jaar geleden
  Harry heeft nog altijd het enorme trauma van de scheiding en later de dood van zijn moeder niet verwerkt. De enorme band die hij had zit nog altijd heel diep en de pers die de paparazzi beschuldigde zorgde ervoor dat Harry allergisch geworden is aan de pers en indringers in zijn privé leven. Er zal een tijd komen dat dit geregeld wordt en nu is een gezonde sfeer in het gezinnetje het belangrijkste.
 • vangeel guido

  2 jaar geleden
  Dit had hij nooit mogen doen maar zijn vrouwtje zal het geld meer geïnteresseerd hebben dat ze kregen.Foei toch .