Harry en William niet zij aan zij tijdens begrafenis prins Philip, maar ze praten wél na de dienst

RoyaltyPrins William (39) en prins Harry (36) liepen niet naast elkaar tijdens de rouwstoet voor hun grootvader, eerder vanmiddag. Ze werden van elkaar gescheiden door hun neef, Peter Phillips. Het valt op dat er veel moeite wordt gedaan om de broers nooit samen in beeld te brengen tijdens de live-uitzending van de begrafenis. Opvallend: na de ceremonie wisselde William wél enkele woorden met zijn jongere broer. 

20 reacties

 • Carla Van Geel

  3 weken geleden
  "Prins William (39) en prins Harry (36) liepen niet naast elkaar tijdens de rouwstoet voor hun grootvader" Waarom zou de kleinzoon, oudste zoon van de dochter van Prins Philip, niet in de rij van kleinkinderen mogen? De opstelling was heel juist en waarschijnlijk ook door Prins Philip zelf ingesteld vermits hij "alles" zelf had geregeld. Op de foto ziet men zelfs dat Peter iets achter de twee broers stapt, een betere opstelling dan William en Harry naast elkaar die logisch was bij hun moeder.
 • Carla Van Geel

  3 weken geleden
  Door covid19 zat iedereen op afstand en alhoewel de Queen gevaccineerd is en dus zelf niet ziek kon worden kon ze het virus nog altijd doorgeven indien ze besmet zou geweest zijn na de vaccinatie. Bij deze ceremonie is integere zelfbeschouwing in nagedachtenis van vader, grootvader aan de orde. De ceremonie helemaal georganiseerd door de Prins zelf, was een toonbeeld van alles wat hij deed bij leven perfect gepland zoals hij het zag, op zijn manier en het was goed.
 • Daisy Ramaekers

  3 weken geleden
  Maak van een mug geen olifant..peter is tenslotte de oudste kleinzoon! De pers zou dit beter niet opkloppen!
 • patricia Aubroeck

  3 weken geleden
  AUB mensen hou op met te vitten op Harry en Megan het zijn gewoon 2 mensen die gekozen hebben voor een leven buiten de Koninklijke familie.
 • mutley dastardly

  4 weken geleden
  Dat is allemaal opgeklopte rotzooi van de overgesubsidieerde pers. Laten eens stevig snoeien/besparen!
 1. Britten speculeren volop over de naam van ongeboren dochtertje Harry en Meghan
  Royalty
  4

  Britten speculeren volop over de naam van ongeboren dochtertje Harry en Meghan

  Nu de geboorte van baby Sussex nummer twee er binnen enkele maanden aankomt, wordt er volop gespeculeerd over een naam voor het kindje. Het wordt een meisje, dus denken de Britten vooral aan Diana, al is die optie best onwaarschijnlijk. “Hun dochter vernoemen naar Harry’s overleden moeder zou de publieke belangstelling alleen maar vergroten, terwijl Harry (36) en Meghan (39) hun kindje willen beschermen tegen de intense mediadruk”, vertelt een bron.
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge