De luxevilla van Harry en Meghan in Montecito
Volledig scherm
De luxevilla van Harry en Meghan in Montecito © HLN

Harry en Meghan willen luxevilla van 13 miljoen euro al terug verkopen: “Ze zijn er niet gelukkig mee”

RoyaltyAmper anderhalf jaar geleden kochten Meghan Markle (40) en prins Harry (37) hun luxevilla in Montecito, maar volgens een bron zullen ze het ‘te koop’-bordje er snel weer aanhangen. De twee zouden “niet in de wolken zijn” met hun woning en de locatie. Het koppel betaalde maar liefst 11 miljoen pond (13 miljoen euro) voor het herenhuis.

36 reacties

 • Steve Warson

  5 maanden geleden
  Steeds dezelfde terugkerende fout, in de VS telt ieder toilet als badkamer en in zulke villa's waar men regelmatig feestjes geeft zijn er uiteraard gescheiden dames en heren toiletten, toilet bij de cinemazaal, fitnessruimte enz, allemaal bestempeld als badkamer. Iemand die hier 3 slaapkamers, 2 badkamers met apart toilet en een gastentoilet heeft, telt dus zowaar 3 slaapkamers en 5 badkamers.
 • Ann Verschueren

  5 maanden geleden
  Als je alleen maar gelukkig kan zijn door uw familie te belagen dan heb je een rotkarakter en dit verhuist altijd mee, eender waar je naartoe kruipt.
 • Kurt Bourdeaux

  5 maanden geleden
  Ze kennen de waarde van geld niet en wat je er voor moet doen. En dan koop je een domein me veel onderhoud dat je moet afbetalen.
 • jeannine devos

  5 maanden geleden
  Harry zou beter terugkeren naar de UK en opnieuw proberen om daar gelukkig te zijn in de omgeving van William en Kate, waar hij thuis is.
 • Jos Brems

  5 maanden geleden
  Misschien heimwee naar het UK, maar nadat ze alle bruggen met de koninklijke familie verbrand hebben, zullen ze daar niet zo welkom zijn.