AP
Volledig scherm
© AP

Harry en Meghan willen de Queen zien om de doop van Lilibet te bespreken

RoyaltyPrins Harry (36) en Meghan Markle (40) hebben een opmerkelijk voorstel gedaan aan het Britse koningshuis. Het koningspaar wil blijkbaar heel graag op de koffie komen bij koningin Elizabeth (95). Ze hopen tijdens die ontmoeting onder meer het doopsel van Lilibet te bespreken.

6 reacties

 • Peggie Van Audenhove

  2 maanden geleden
  Wat is er mis mee om je eigen grootmoeder te willen zien of bezoeken? Dat zijn privé zaken waar wij of de roddelpers geen enkele zaken mee heeft. En Willy Zachel, really? Het is misschien hun laatste kans om Harry's oma nog eens te zien gezien haar leeftijd. Skypen of telefoneren, echt waar.
 • Jan D.

  2 maanden geleden
  Ze willen niets meer weten van de koninklijke familie maar willen toch als royals behandeld worden. Ze willen een leven leiden ver van de pers maar zoeken constant de pers op. Ze willen dus vooral de voordelen maar niet de nadelen van The Firm. De Queen moet Harry wel heel graag zien als ze daarin mee stapt. Of zij hoopt hem zo weer in het gareel te doen lopen om nog erger te voorkomen. Of zij weet wat wij niet weten.
 • willy zachel

  2 maanden geleden
  Kunnen die niet gewoon Skypen of telefoneren met elkaar ! Waren soort familie is dat nu eigenlijk ? Als alles via tussen personen moet gaan dan kan het niet anders dan mislopen dat is toch overduidelijk !
 • Patrick Verschelde

  2 maanden geleden
  Hopelijk loopt de queen niet in deze val.
 • johny vanderlinden

  2 maanden geleden
  Moet oma het feest betalen misschien, ja, vraag hoeveel ze kan missen, je weet nooit.