Harry en Meghan bij Oprah.
Volledig scherm
Harry en Meghan bij Oprah. © VIA REUTERS

Harry en Meghan uitgejoeld tijdens Britse TV Awards

RoyaltyDe populariteit van de Britse prins Harry (36) en zijn echtgenote Meghan Markle (40) ligt lager dan ooit, en het is eraan te merken. Tijdens de Britse National TV Awards, die gisteren plaatsvonden, werd een clipje van het beruchte Oprah-interview afgespeeld. Daarop werd het koppel uitgejoeld door de aanwezige menigte. 

18 reacties

 • Jacques-Philippe Leclerc

  1 jaar geleden
  paola nerozzi; "Respect voor beide en als Harry voor zijn vrouw heeft gekozen?" Voor diegene die denken dat een man een vrouw aan de haak slaat, hebben het zwaar verkeerd. Het is altijd een vrouw die een man veroverd, zonder enige uitzondering...
 • paola nerozzi

  1 jaar geleden
  Respect voor beide en als Harry voor zijn vrouw heeft gekozen zal hij wel zijn reden hebben iedereen kent zijn eigen miserie zo heeft hij ook zijn moeder verloren omdat iedereen zich moeide waar niet moest zo mensen hebben geen eigen leven ze worden geleefd dus Harry ik wens je het allerbeste toe en jij zult je vrouw beter kennen dan de rest van de wereld doe zo voort en de rest niks van aantrekken als jullie maar gelukkig zijn dat is wat telt
 • Katrien Serneels

  1 jaar geleden
  Haar verdiende loon. Vind het het wel spijtig voor Harry, hij is verliefd geworden op een vrouw die van zijn bekendheid heeft willen profiteren. Benieuwd hoelang haar spelletje nog zal duren..
 • Carlo Abé

  1 jaar geleden
  Harry verdient meer respect,een kerel die in het oosten gestreden heeft tussen companen,niet tegenstaande hij van koninklijke familie was... Iedereen schijnt dit te vergeten... Waar was de rest van de familie?? Respect King Harry.
 • Brent Somers

  1 jaar geleden
  Één schuldige..Meghan.