Harry en Meghan.
Volledig scherm
Harry en Meghan. © REUTERS

Harry en Meghan tonen voor het eerst dochtertje Lilibet op schattige kerstkaart

RoyaltyNet als de rest van de koninklijke familie hebben ook Harry (37) en Meghan (40) hun kerstwensen met de buitenwereld gedeeld. Op de bijhorende foto toont het koppel voor het eerst hun dochtertje Lilibet. Die is in juni dit jaar geboren. 

0 reacties

 1. “Hij ‘vergat’ diefstal van 500.000 euro te melden”: waarom bezoeken Filip en Mathilde controversiële Zuid-Afrikaanse president?
  PREMIUM
  Royalty

  “Hij ‘vergat’ diefstal van 500.000 euro te melden”: waarom bezoeken Filip en Mathilde controver­siële Zuid-Afrikaanse president?

  Koning Filip (62) en koningin Mathilde (50) zijn in Zuid-Afrika aangekomen voor een staatsbezoek op uitnodiging van president Cyril Ramaphosa (70). Een van de rijkste Afrikanen, maar ook een bijzonder controversieel figuur. Uitgerekend nu eisen burgers zijn ontslag wegens wanbeleid en corruptie, en het protest wordt extra aangewakkerd door de komst van ons vorstenpaar. Waarom bezoeken ze een land in oproer? Royalty-expert Wim Dehandschutter, die meereist met onze koning, licht toe. “Een afgelasting is nooit een optie geweest.”
 2. Prinses Elisabeth treedt straks in de voetsporen van haar legendarische naamgenote, koningin Elisabeth
  PREMIUM
  Royalty

  Prinses Elisabeth treedt straks in de voetsporen van haar legendari­sche naamgenote, koningin Elisabeth

  Prinses Elisabeth (21) trekt deze week naar Egypte, samen met koningin Mathilde (50). Ze treedt daarmee - exact 100 jaar later - in de voetsporen van koningin Elisabeth, de betovergrootmoeder naar wie ze werd vernoemd. Die was niet minder dan bezeten van het oude Egypte, nadat ze het land leerde kennen tijdens een reis met... keizerin Sissi. “Mede dankzij haar was België jarenlang het wereldcentrum van de egyptologie”, klinkt het. En ook Mathilde heeft veel voeling met het land, dat haar zowel vreugde als verdriet bracht.