Harry en Meghan krijgen realityreeks.
Volledig scherm
Harry en Meghan krijgen realityreeks. © AFP

Harry en Meghan ontkennen dat ze realityshow maken voor Netflix

RoyaltyBritse media wisten het maandagochtend zeker: prins Harry (36) en z’n echtgenote Meghan Markle (39)  zouden hun eigen realityshow krijgen op Netflix. Die geruchten blijken nu niet te kloppen. “Ze zullen niet in zo’n programma te zien zijn”, laat een woordvoerder van het echtpaar weten aan Daily Mail. 

 1. Aan schandpaal genagelde minnares van Thaise koning voor het eerst weer gezien
  Royalty

  Aan schandpaal genagelde minnares van Thaise koning voor het eerst weer gezien

  Sineenat (35), de officiële bijvrouw van de Thaise koning Vajiralongkorn, heeft zaterdag in Bangkok haar comeback gemaakt. Bij een boeddhistische plechtigheid vergezelde ze het koningspaar en de twee dochters van Vajiralongkorn, de prinsessen Bajrakitiyabha en Sirvannavari. Het was de allereerste keer dat ‘Koi’ - zoals ze vaak wordt genoemd - in het openbaar verscheen sinds ze in augustus haar positie en titels terugkreeg.
 2. Delphine van Saksen-Coburg in tranen op persconferentie: “Ik heb me zo lang lucht gevoeld”
  Royalty

  Delphine van Sak­sen-Co­burg in tranen op persconfe­ren­tie: “Ik heb me zo lang lucht gevoeld”

  Delphine (52) heet niet langer Boël, maar wel van Saksen-Coburg, en is nu officieel prinses. Een naam en titel waar ze zeven jaar lang voor moest vechten. Tijdens haar eerste persconferentie en tv-interview sinds de uitspraak, met VTM Nieuws, blikt ze emotioneel op de zaak terug en geeft ze aan dat het wat haar betreft nu afgerond is. “Ik heb me zo lang lucht gevoeld”, zei ze onder meer. “Ik wil nu gewoon verder met mijn leven als artiest.”
 1. Koninklijk gezin weer in Nederland na blitzbezoek aan Griekenland, Rutte trekt boetekleed aan: “Besef over vakantie van koning kwam te laat”

  Koninklijk gezin weer in Nederland na blitzbe­zoek aan Grieken­land, Rutte trekt boetekleed aan: “Besef over vakantie van koning kwam te laat”

  De Nederlandse premier Mark Rutte heeft "te laat beseft" dat de vakantie van de Nederlandse koning en zijn gezin naar Griekenland "niet langer te rijmen was met de oplopende coronabesmettingen en de aangescherpte maatregelen" in zijn land. Zeker na een persconferentie van dinsdag 13 oktober had hij zich ‘daarvan bewust moeten zijn’, zegt Rutte in een brief aan de Tweede Kamer, het Nederlandse lagerhuis.
 2. Luisa Maria, dochter van prinses Astrid, viert 25ste verjaardag: maak kennis met het ‘slimste lid’ van de koninklijke familie
  PREMIUM
  Royalty

  Luisa Maria, dochter van prinses Astrid, viert 25ste verjaardag: maak kennis met het ‘slimste lid’ van de koninklij­ke familie

  ‘Onze’ prinses Luisa Maria viert zondag haar 25ste verjaardag. Zonder toeters of bellen, zoals we dat gewoon zijn van de kinderen van prinses Astrid (58) en haar man prins Lorenz (64). Zowel Luisa Maria als haar broers en zussen houden zich al jarenlang op de achtergrond, zonder dat het land veel weet heeft van hun bezigheden en interesses, laat staan hun liefdesleven. Een portret van de prinses die al jaren een relatie heeft met een steenrijke prins én quasi al haar tijd in Rusland spendeert.