Harry en Meghan in Manchester.
Volledig scherm
Harry en Meghan in Manchester. © REUTERS

Harry en Meghan onthaald op boegeroep in Manchester: “Ze had het enkel over zichzelf in haar speech”

RoyaltyMeghan Markle (41) heeft haar eerste speech in het VK gegeven sinds haar vertrek naar Californië. Ze sprak tijdens One Young World Summit in Manchester, een jaarlijkse bijeenkomst voor jongeren die de wereld willen veranderen, over jonge mensen. Maar eigenlijk toch vooral over zichzelf. “Het is goed om weer in het Verenigd Koninkrijk te zijn”, begon ze haar verhaal. Maar ook dat is twijfelachtig, gezien het koppel werd onthaald op boegeroep.

10 reacties

 • Guy Van Brussel

  3 maanden geleden
  Ze kan proberen zo goed als ze kan om te acteren maar de mensen hebben haar door !
 • Didi Bellens

  3 maanden geleden
  Heel spijtig voor Harry hij ligt duidelijk onder de sloef, en nu komt haar ware gezicht uit. Ze is een perfecte actrice, en dat kan je zo aflezen op haar gezicht. Het is altijd "ik, ik, ik en de rest mag stikken".
 • christianne bruyland

  3 maanden geleden
  t ja als je zo vol bent van jezelf, kan je dat allicht moeilijk versttoppen, zie de moves die ze deed om tussenin haar man en de andere sporter te staan, met de beker die ze hadden gewonnen. Ik ben beschaamd in haar plaats dat ze haar plaats niet kent.
 • Ilse Verlinden

  3 maanden geleden
  Dat is ook niet raar hé, dat ze uitgejouwd worden. De pers doet er alles aan om hen in een slecht daglicht te stellen. Terwijl Diana zelf als een engel werd voorgesteld, terwijl ze dat echt niet was en ook heel bewust de pers bespeelde.
 • maria peeters

  3 maanden geleden
  Goed dat Diana dit niet meer moet meemaken. God hebbe haar ziel.
 1. KIJK. Prins William en prinses Kate worden uitgejoeld tijdens basketbalwedstrijd in Boston
  Play
  Royalty

  KIJK. Prins William en prinses Kate worden uitgejoeld tijdens basketbal­wed­strijd in Boston

  Prins William (40) en prinses Kate (40) zijn allesbehalve hartelijk ontvangen tijdens de basketbalwedstrijd van de Boston Celtics in Amerika. Wanneer ze op het grote scherm verschijnen, is te horen in de video hoe de aanwezige supporters de prins en prinses van Wales beginnen uit te joelen. Het is de eerste buitenlandse reis van het paar sinds het overlijden van koningin Elizabeth II in september. Ondanks het boegeroep, blijft het paar echter wel lachen en ontmoeten ze verschillende aanwezigen.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 3. IN BEELD. Eerste staatsbezoek van Charles is succes, mede dankzij Kate en Camilla: “Groots vertoon van koninklijke glorie”
  Royalty
  4

  IN BEELD. Eerste staatsbe­zoek van Charles is succes, mede dankzij Kate en Camilla: “Groots vertoon van koninklij­ke glorie”

  De kop is eraf: Charles III (74) zette de deuren van het koninklijk paleis open voor zijn eerste staatsbezoek als koning van de Britten. Hij ontving de Zuid-Afrikaanse president Cyril Ramaphosa en diens echtgenote voor een extravagant staatsbanket. Daar maakte hij indruk met een oprechte speech over het koloniaal verleden van het land, maar ook met zijn gevoel voor humor. Aan zijn zijde een glamoureuze koningin Camilla en een stralende prinses Kate, elk met hun eigen eerbetoon aan de overleden Queen Elizabeth.
 4. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.