Meghan Markle.
Volledig scherm
Meghan Markle. © Brunopress

Harry en Meghan maken animatieserie voor Netflix

RoyaltyDe hertog en hertogin van Sussex gaan een animatieserie voor Netflix maken en produceren. Harry (36) en Meghan (39) doen dat namens hun bedrijf Archewell Productions. Ook David Furnish, de echtgenoot van Elton John, is één van de producers. 

2 reacties

 • John Stahl

  2 weken geleden
  Dus mensen die totaal geen ervaring noch talent (Megan's kinderboek) hebben op dit gebied kunnen via de invloed van hun afkomst een contract afsluiten met Netflix. Ik hoop dat dit bij velen de ogen opendoet en dat zij hun contract (abbonement) opzeggen bij Netflix.
 • Lucien Mertens

  2 weken geleden
  Men is er voor, men is er tegen, maar dit is hoe dan ook het meest verfrissende royalty koppel in de stijve harken geschiedenis van Groot Brittanië.
 1. “Prins Andrew bracht tijd bij Epstein door na scheiding Fergie”
  Royalty

  “Prins Andrew bracht tijd bij Epstein door na scheiding Fergie”

  De Britse prins Andrew (61) zou na zijn scheiding van Sarah ‘Fergie’ Ferguson (61) onderdak gezocht hebben bij Jeffrey Epstein. De steenrijke zakenman werd gearresteerd op verdenking van het seksueel misbruiken van minderjarige meisjes en overleed in augustus 2019 door zelfmoord in zijn cel. Al denken sommige mensen dat die zelfmoord niet geheel vrijwillig ging en dat er dus sprake zou zijn van moord omdat Epstein teveel wist van ‘hooggeplaatste types’. Dat meldt The Miami Herald, naar aanleiding van het boek ‘Perversion of Justice: The Jeffrey Epstein Story’, dat geschreven is door onderzoeksjournalist Julie Brown.