EPA
Volledig scherm
© EPA

Harry en Meghan liggen in conflict met makers van hun docureeks: “Ze willen uitspraken over Charles terugschroeven”

RoyaltyHarry en Meghan werken naar verluidt “op gespannen voet” samen met Netflix. Zo zou het “paniekerige” koppel zulke uitgebreide wijzigingen willen aanbrengen aan de docuserie, dat het productieteam vreest dat het project voor onbepaalde tijd zal worden opgeschort.

3 reacties

 • bruno draulans

  2 maanden geleden
  Ze weten precies niet wat ze willen. Heeft Harry schrik dat hij, in geval van gebrek aan inkomsten, niet meer terug kan? Nu is het papa die beslist en niet meer de Queen.
 • Wendy Van Meel

  2 maanden geleden
  Geweldig hoe ze her voelen branden. Zeker vanaf Charles koning is geworden. Dag centjes, dag titels, dag positie.
 • Hendrik Hollemaert

  2 maanden geleden
  Zakkenvullers zijn het, ofwel vertel je de waarheid ofwel zwijg je.
 1. Hofdame die ook meter is van prins William moet Buckingham Palace verlaten, na beschuldigingen van racisme
  Royalty

  Hofdame die ook meter is van prins William moet Buckingham Palace verlaten, na beschuldi­gin­gen van racisme

  Lady Susan Hussey (83), voormalig hofdame van Queen Elizabeth en meter van prins William, legt per direct haar functies neer. De Britse hofdame doet dat omdat ze ervan beschuldigd wordt racistisch geweest te zijn tegenover een zwarte gast tijdens een receptie op Buckingham Palace. De hofdame zou Ngozi Fulani, voorzitter van een liefdadigheidsinstelling tegen huiselijk geweld, hebben uitgevraagd over haar nationaliteit.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 1. KIJK. Prins William en prinses Kate worden uitgejoeld tijdens basketbalwedstrijd in Boston
  Play
  Royalty

  KIJK. Prins William en prinses Kate worden uitgejoeld tijdens basketbal­wed­strijd in Boston

  Prins William (40) en prinses Kate (40) zijn allesbehalve hartelijk ontvangen tijdens de basketbalwedstrijd van de Boston Celtics in Amerika. Wanneer ze op het grote scherm verschijnen, is te horen in de video hoe de aanwezige supporters de prins en prinses van Wales beginnen uit te joelen. Het is de eerste buitenlandse reis van het paar sinds het overlijden van koningin Elizabeth II in september. Ondanks het boegeroep, blijft het paar echter wel lachen en ontmoeten ze verschillende aanwezigen.
 2. Harry en Meghan brachten eigen fotograaf mee naar Buckingham Palace zonder toestemming van de Queen
  Royalty
  3

  Harry en Meghan brachten eigen fotograaf mee naar Buckingham Palace zonder toestem­ming van de Queen

  In de eerste trailer van hun Netflixdocumentaire ‘Harry & Meghan’ is te zien hoe de hertog en hertogin van Sussex hand in hand door de gangen van Buckingham Palace lopen. Op het eerste zicht niet zo’n opvallend beeld, maar het tegendeel is waar. Het plaatje onthult namelijk dat de Britse prins en zijn echtgenote een fotograaf bij zich hadden, zonder toestemming van de koningin.