Meghan Markle en prins Harry.
Volledig scherm
Meghan Markle en prins Harry. © REUTERS

Harry en Meghan lanceren campagne tegen racisme: “We wisten niet dat de problemen zo groot waren”

RoyaltyPrins Harry (36) en Meghan Markle (39) hebben donderdag een campagne gelanceerd waarin ze oproepen tot een betere bewustwording van racisme in het Verenigd Koninkrijk. “Mijn relatie met Meghan, en de grove reacties die ze soms kreeg, hebben mijn ogen geopend”, vertelt de hertog van Sussex in de Britse krant The Evening Standard. 

  1. Boezemvriend zet hardnekkige misverstanden over Delphine Boël recht: “Ze is een vat vol humor en zelfspot, anders overleef je zoiets niet”
    PREMIUM
    Royalty

    Boezem­vriend zet hardnekki­ge misverstan­den over Delphine Boël recht: “Ze is een vat vol humor en zelfspot, anders overleef je zoiets niet”

    De avond dat het Brusselse hof van beroep besliste dat Delphine Boël (52) voortaan een prinses van België is, was er maar één iemand naar wie ze een bericht stuurde: haar goede vriend en vertrouweling Patrick Declerck (60). Het is dan ook met haar goedkeuring dat hij enkele mythes over Delphine uit de wereld wenst te krijgen: “Met deze strijd wilde ze álle bastaardkinderen helpen.”