De Britse prins Harry en zijn echtgenote Meghan Markle.
Volledig scherm
De Britse prins Harry en zijn echtgenote Meghan Markle. © EPA

Harry en Meghan brengen verrassingsbezoek aan koningin Elizabeth

RoyaltyDe Britse prins Harry (37) en zijn echtgenote Meghan Markle (40) hebben donderdag in Londen een verrassingsbezoek aan koningin Elizabeth II gebracht. Zo is vernomen bij een woordvoerder van het paar. Volgens verscheidene Britse media hielden Harry en Meghan op weg naar de Invictus Games in Den Haag halt in Londen, waar het paar een bezoek bracht aan de koningin in Windsor Castle. Queen Elizabeth, de grootmoeder van Harry, viert binnen enkele dagen haar 96ste verjaardag.

14 reacties

 • heidi jolling

  2 maanden geleden
  Heel goed van hen om langs te gaan. Zussen en broers zijn dikwijls jaloers op elkaar. Is in iedere familie zo. Laat ieder zijn eigen leven leiden, maar met respect voor elkaar.
 • Jean Gallet

  2 maanden geleden
  De Queen heeft een gouden hart. Ze ontvangt de familie vijand en zijn feeks.
 • Johanna Heyvaert

  2 maanden geleden
  OMG, wat zijn wij toch harteloze wezens geworden. Harry is en blijft haar kleinzoon die ze gewiegd heeft, getroost bij de dood van zijn mama. Diegene die ze onvoorwaardelijk lief heeft. Vergeven kost moed maar beiden beseffen dat de dood om de hoek kijkt. Nog een laatste troost, een kus, een knuffel en misschien “tot morgen oma” … bij leven denk je aan de dood maar na de dood denk je aan het leven en aan datgene wat je nog had kunnen doen maar toch niet deed. Stel je even in haar plaats.
 • Christel canters

  2 maanden geleden
  Vind het wel een goede zet van Harry achter de schermen rustig aan.Anders te heet pers laat ze het rustig doen op hun manier. Wat weten wij wat er gebeurt is ieder huisje heeft zijn geheimen. Dan toch privé tijd met de grootmoeder hopelijk zijn Archie en Lissebet erbij ziet ze haar achterklein dochter eindelijk maar hopelijk blijft dat geheim bij hen.
 • Jean Petermans

  2 maanden geleden
  Een verrassingsbezoek? Voor de buitenwereld wel, voor ingewijden niet.
 1. ‘Hypocriete’ Harry en Meghan komen deze week naar Nederland: “Ze verbreken bewust hun laatste banden met de royals”
  PREMIUM
  Royalty

  ‘Hypocriete’ Harry en Meghan komen deze week naar Nederland: “Ze verbreken bewust hun laatste banden met de royals”

  Een belangrijke week voor onze noorderburen: zij verwelkomen deze week prins Harry (37) voor de Invictus Games, en die zou zelfs z’n vrouw Meghan Markle (40) meebrengen. Het wordt de eerste reis die de twee samen ondernemen sinds ze het Britse koningshuis de rug toekeerden. Een pijnlijke zaak voor Buckingham Palace, want naar de mis voor Harry’s overleden grootvader prins Philip stuurde het koppel enkele weken geleden hun kat. En op de koop toe gaf Meghan intussen haar laatste koninklijke patronage zelf op. “Een duidelijk signaal: ze steken hun middelvinger op naar de Queen.”